facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alan Kliffen Rijwieltechniek

Alan Kliffen Rijwieltechniek

Info

Bedrijf voor onderhoud en reparatie van uw fiets. specialismen in aangepaste fietsen, zoals duo, driewieler en handbikes. Reeds 40 jaar ervaring.

Geschiedenis

.



"Wij zijn een reparatie bedrijf met oog voor ouderwets vakwerk. Wij hebben ons gespecialiseerd in aangepaste fietsen, zoals duo, driewieler en handboek. Ook is er een mogelijkheid om op locatie te repareren. Reeds bijna 40 jaar ervaring in de branche."
Adres: Zandwikke 11, 1731 LN Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 06 15909589
Stad: Winkel
Route: Zandwikke 11
Postcode: 1731 LN



op zoek naar gerelateerd: Muon fietsen
Recensies
Na vele slechte reparaties door de Stella nu weer een degelijk knappe fiets voor onze dochter dankzij het vakwerk van Alan
Ik heb mijn door Alan Kliffen Rijwieltechniek aangepaste rolstoel-handbike combinatie opgehaald. De handbike is nu elektrisch ondersteund. De proefrit was gelijk een geweldige ervaring! De ondersteuning pakt zonder haperen soepel op, is krachtig en snel. Met de vijf ondersteunings standen kun je iedere Noordhollandse duinhelling aan, maar je kan ook het eigen lijf voldoende te doen geven. Alan heeft nieuwe krachtig werkende remmen gemonteerd, mooie onderdelen gebruikt en alles is netjes weggewerkt en goed toegankelijk. Een echte vakman en hij denkt in alles zeer betrokken mee. Jan Piet Kuit, Sint Maarten.
Hele vriendelijke man, de zundapp van mijn vader in goed vertrouwen gebracht. Deze zundapp stond langer dan 10 jaar stil, maar Alan heeft het als nieuw terug gebracht.
Goede service En hij is vriendelijk en hij neemt tijd voor zijn klanten
Voor ons is er maar 1 fietsenmaker. Allan levert fijn werk met een eerlijke prijs en is het ritje Julianadorp naar Winkel meer dan waard.
Alan heeft passie voor zijn werk en neemt ruim de tijd voor je als klant! Bij de aankoop van mijn nieuwe fiets had ik een verzoek om deze zo snel mogelijk te kunnen rijden binnen een paar dagen aangezien er een weekend met mooi weer in aantocht was. Dit was geen enkel probleem kortom, goede en supersnelle service op maat waardoor de fiets rijklaar was gemaakt voor het zonnige weekend, top!
Allan is een zeer vriendelijke,kundige monteur die altijd de tijd voor je neemt,absolute aanrader! A Geense ,Zundapp 517 1970
Alan heeft voor ons een tweedehands elektrische bakfiets gerestaureerd en geheel naar onze wens aangepast. Een mooiere en betere bakfiets kunnen wij ons niet wensen! De bakfiets werd persoonlijk door Alan bij ons thuis afgeleverd. Super service! :
Topvent. Onderhoud onze fietsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid