facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AL-Vloeren Venlo

AL-Vloeren Venlo

Info

AL-Vloeren Venlo is uw specialist in verkoop, leggen en schuren van houten vloeren, traprenovatie, randafwerking, verzorging en onderhoud voor houten vloeren in de regio Venlo en omstreken.

Geschiedenis

Welkom op de facebookpagina van AL-Vloeren.

AL-Vloeren is een bedrijf dat onafhankelijk van parketfabrikanten en -leveranciers handelt. Hierdoor kunnen we een zeer breed assortiment leveren en zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Of het nu gaat om een grootschalig bedrijfsproject of een traditionele parketvloer in een woonhuis. Bij elke vloer gaan we op eenzelfde professionele wijze leveren en met grote zorg en aandacht handelen.

Met de reeds opgebouwde ervaringen, persoonlijke service en gedegen aftersales ben je bij AL-Vloeren op het juiste adres. “Loop jij al over ons heen?”

Mocht je interesse hebben in een nieuwe vloer of andere vragen hebben, neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-16 748 708 of via mailadres: [email protected]. Binnen 24 uur kun je een reactie van ons verwachten.

Met vriendelijke groet,
Arno Laumen



"Vloeren Venlo is gespecialiseerd in het leggen en schuren van houten vloeren, PVC, laminaat, tapijt, traprenovatie en wandbekleding. Daarnaast heeft Vloeren Venlo ook gordijnen, raamdecoratie en kunstgras in het assortiment. We hebben een 280 m² grote showroom en 50 m² showtuin gelegen in Velden die geopend is op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Met een afspraak hebben we een uur gereserveerd om alle uitleg te geven en een vrijblijvende offerte klaar te maken. Vrijblijvend binnen lopen mag natuurlijk ook."
Adres: Showroom open op afspraak, Rijksweg 114a, 5941 AH Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0616748708
Stad: Velden
Route: Showroom open op afspraak, Rijksweg 114a
Postcode: 5941 AH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Floer PVC, Nederlandse PVC vloer, PVC met houten toplaag, Plinten Venlo, Multiplank eiken 12mm, Interfloors multiplank, Eurotapijt Venlo, Visgraat PVC 90 cm
Recensies
Vloeren Venlo heeft bij ons onderhoud uitgevoerd aan de houten vloer en gekleurd. Heel erg blij met het eindresultaat. Daarnaast ook heel erg vriendelijk en leggen alles goed uit.
Wij zijn erg tevreden met de opgeleverde pvc-vloer door Vloeren Venlo. Goede duidelijke afspraken vooraf zodat wij weten wat er gaat gebeuren en bovenal een goede vakkundige installatie door de werkers. Bijzonder dank aan installateur Reuverse Ron uit Deurne met zijn goede humeur en werklust. Met zijn "Heel Holland Zingt Hazes" muziek de gehele dag is mijn Nederlands-talige kennis weer helemaal up-to-date. Kortom : Wij zijn zeer tevreden.
Je krijgt hier goede adviezen en service. Prettige mensen in de omgang en het resultaat van de gekozen vloer is fraai! Ook bij onverhoopte tegenvallers komt men met goede oplossingen voor de klant. Super!
Uitstekend advies in de winkel, professionele leggers die hun vak verstaan. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
Na diverse bezoekjes aan de showroom in Velden, na gedegen adviezen een keuze gemaakt uit een groot assortiment vloeren. De keuze werd een grote pvc tegel die over een bestaande tegelvloer is gelegd waaronder reeds vloerverwarming. Na het voorbereidende werk door Ron en Sjef is de vloer zeer vakkundig gelegd. De tegel loopt door het hele huis heen, dus het was echt precisiewerk. Zeker in de kleinere ruimtes. Ron heeft echt zijn best en het is een heel mooi geheel geworden. Ook prettige mensen om over “de vloer” te hebben. Vriendelijk en ruimden steeds netjes op. Tenslotte heeft Danny de bestaande deuren ingekort.
Afspraak gemaakt om op 9 december de vloer eruit halen,en 12 december een nieuwe vloer plaatsen. Toen ik belde om de tijd te vragen zei hij:ik weet nergens van. Dus wees gewaarschuwd. Nooit meer al vloeren.
Showroom met ruime keuze en goed advies. Onze vloer is gelegd door een zeer vakkundige parketteur. Het is prachtig geworden, vakwerk!
Goed advies voor renovatie en perfect uitgevoerde werkzaamheden. De vloer is als nieuw en exact volgens verwachting. Helemaal tevreden!!
Zeer goede service en idd echt een vakman! Heeft bij ons de vloer en de plinten geplaatst met uiterste precisie. De communicatie is perfect en duidelijk en ook de prijs was . Ook voor nazorg kon ik hier goed terecht, leefruimte had maar een luchtvochtigheid van 30% moet voor houten vloer ongeveer 50% zijn. Dus ALvloeren heeft uitgezocht wat voor ons het beste was en heb er een luchtbevochtiger gekocht ook voor een prima prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid