facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Akwaak Zwemschool Elburg

Akwaak Zwemschool Elburg

Info

Hartelijk welkom op de Facebookpagina van Akwaak Zwemschool Elburg.

Geschiedenis

Hartelijk welkom op de Facebookpagina van Akwaak Zwemschool Elburg.

Akwaak Zwemschool Elburg is één van de vestigingen van Akwaak Zwemscholen en geeft vanaf 1 maart 2009 zwemlessen op recreatieoord Veluwe Strandbad. Er worden zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma gegeven conform de criteria van het nationale zwem-ABC. Tevens geven wij privèzwemles en "zwemmen met een beperking".

Wij vinden het belangrijk dat zowel kinderen als ouders met plezier naar zwemles gaan. Om dit te realiseren geven wij lessen in kleinschalig groepsverband waarbij voor ieder kind veel individuele aandacht is.
Wij hebben als motto: zwemles is leuk! Bij Akwaak Zwemschool Elburg zult u dat ervaren.

Wij denken ook aan de ouders van de kinderen die zwemles krijgen. Zo is er voldoende lectuur en gratis koffie of thee te verkrijgen en kunnen de broertjes of zusjes gezellig spelen in de speeltuin.

Kortom: kind- en klantgericht. Dat is waar wij voor staan.
Tot ziens in onze zwemschool!

Adres: Flevoweg 5, 8081 PA Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0640677765
Stad: Elburg
Route: Flevoweg 5
Postcode: 8081 PA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 19:00
Dinsdag: 16:00 - 19:00

Recensies
Wat een fantastische zwemschool! Echt een aanrader als je wil dat je kind met plezier naar zwemles gaat! Ze werken met een belonings puzzel wat motiverend werkt! Af en toe een klein presentje na de les. En soms thema’s als het gaat om feestdagen. Het afzwemmen is echt een feestje, ze maken er een spektakel van.. en als beloning nog een cadeau tasje vol mee naar huis met leuke dingen! Leuke club met instructeurs. Ontzettend open, makkelijk benaderbaar en ontzettend vriendelijk! Bedankt Marscha en het hele team voor de leuke zwemervaring!!
Fijne zwemschool! Houden rekening met het tempo van je kind
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid