facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aktiebikes

Aktiebikes
"De beste en goedkoopste fietsenwinkel van Nederland!Aktiebikes heeft een grote assortiment fietsen zoals de damesfiets, herenfiets, moederfiets, elektrische fietsen, kinderfietsen, transportfiets met hoge kortingen. Betaal niet te veel. Koop je fiets bij Aktiebikes"
Adres: Wingerd 267 , Capelle aan den IJssel 2906 TH, NL
Telefoonnummer: 010 737 0947
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Wingerd 267
Postcode: 2906 TH



op zoek naar gerelateerd: Aktiebikes review, Aktiebikes kortingscode, De fietsen van Capelle, Elektrische fiets dames aanbieding, Elektrische fiets framemaat 61 dames, Qwic Sale, Fiets kopen met SprayPay, Elektrische fiets 2 halen 1 betalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Engelvaart Tweewielers Engelvaart Tweewielers 957 meter Altijd zo fijn geholpen door engelvaart, wanneer er een probleem is kan ik altijd bel...
Recensies
Tja wat ik zal ik er van zeggen. Oplichting eerste klas. Een kinderfiets besteld begin maart. Deze was niet leverbaar kan gebeuren, vriendelijk contact gehad hierover met Cihad Yelken, hij gaf aan de order te annuleren en mijn geld zou binnen 2 dagen teruggestort worden. Vandaag 13 april is mijn geld nog niet terugbetaald en meneer Yelken is van de aardbodem verdwenen. Telefoontjes worden niet beantwoord eerst ging de lijn nog over, intussen tijd geeft zijn voicemail aan dat zijn inbox volzit. Mailtjes komen intussen ook al niet meer aan. Whatsapp berichtjes komen over en worden gelezen. Maar geen reactie. Meneer is wel meerdere keren per dag online. De website is nog wel in de lucht maar op de website van webwinkelkeur is het lidmaatschap ook per 5 april ingetrokken. Afgelopen week ook gesproken met leveranciers van meneer, deze schetsen allemaal het zelfde beeld. Geld te goed en geen contact te krijgen met Cihad. Wees gewaarschuwd als je hier nog wat probeerd te kopen! Cihad mocht je dit lezen, mijn link met gestuurd betaalverzoek staat nog steeds.
Enkele weken geleden een elektrische bakfiets besteld en volledig betaald. De levertermijn die vermeld stond is inmiddels ruim verstreken. We proberen al twee weken in contact te komen met Aktiebikes, maar ze zijn niet te bereiken. Telefoon gaat direct over naar voicemail en we krijgen we een autoreply op mailtjes dat er iets mis is met de server. De mailtjes komen echter wel gewoon in hun mailbox aan. Hierbij een oproep aan Aktiebikes om contact op te nemen.
goede winkel, goede medewerkers. zijn er problemen met de levering van een fiets, dan is dit niet altijd het probleem van deze winkel. u moet van tevoren vragen hoe lang het duurt om een ​​bepaalde fiets te verzenden.
Geen bestelling plaatsen. Dit bedrijf lijkt failliet. Update: Het bedrijf is uit het pand vertrokken en staat recentelijk ingeschreven op een adres van Eurobox Self Storage Rotterdam. Ook is het lidmaatschap van Webwinkelkeur per 05-04-2023 ingetrokken. Aangezien de eigenaar niet bereikbaar is, het bedrijf bestellingen blijft aannemen, adviseer ik een ieder om aangifte te doen van oplichting.
Slechte service! Fiets gekocht! Kwam al ruim een week later dan gepland, toen beschadigd geleverd, contact gehad en ze zouden hem komen omruilen, duurt nu al ruim 2.5 maand. Nu probeer ik in contact te komen maar al 2 weken geen gehoor! GEEN, zaken doen met deze mensen!
Fiets besteld en die is nooit geleverd en nu krijg ik mijn geld niet terug. Mijd deze tent, ze zijn heel moeilijk te bereiken en maken niks waar. Smerige oplichters dat het zijn. Het van het zelfde geld een mooie vakantie Zuid-Italië kunnen boeken maar helaas.
De fiets die we besteld hadden was niet op voorraad. Bleek dat de fabrikant hem ook niet meer had. Samen naar een passende oplossing gezocht. Dus een maat groter. Aktiebikes heeft vanwege het ongemak een gratis kettingslot geleverd en de fiets helemaal rijklaar gemaakt wat een service. Aktiebikes bedankt wij heb en door jullie inzet een gelukkige meid met de fiets precies optijd voor haar verjaardag.
De bestelling kon niet geleverd worden maar ik krijg mijn 1500 euro ook niet terug ondanks de beloftes die ik telkens krijg. Dit duurt al een maand zo. Trap hier NIET in. Het zijn oplichters
Helaas uiteindelijk erg teleurgesteld door deze winkel. We hebben onze fiets elektrische bakfiets van vogue, 4 zitjes nu een jaar. Het is een prettige fiets waarvan de prijs/kwaliteit in orde is. Wel is er al snel roest ontstaan ook al staat de fiets overdekt en wordt er nauwelijks mee door de regen gefietst en is er een lampje afgevallen. In de winkel werden we vriendelijk geholpen en de verkoop was simpel en goed. De aflevering was snel en keurig. Het personeel is vriendelijk. Er was wel een verkeerde instelling vanuit de fabriek. Er kwam snel een monteur om dit te corrigeren, top! Ik was zodoende erg tevreden. Echter, vanaf februari probeer ik al een afspraak te maken voor de gratis onderhoudsbeurt. Overigens zou ik het ook geen probleem vinden hiervoor te betalen, een bakfiets wil ik liever niet zomaar ergens brengen voor onderhoud. Ik heb een aantal keer gemaild, vaak gebeld en na vandaag al twee keer een hele dag thuis gewacht op de monteur die dus weer niet is gekomen. Vandaar helaas deze review. Kortom: hartelijk personeel, mooie fietsen, maar uiterst slechte nazorg.
Top service!! Na eerste onderhoudsbeurt kwam hij terug als nieuw en rijd weer als nieuw. Ook paar keer langs gegaan omdat iets los zat werd gelijk vast gezet echt een super service. Vriendelijke eigenaar en persoon met goede adviezen en erg behulpzaam. Dikke 5 Sterren verdient.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid