facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AKSU Turkse Specialiteiten

Adres: Hoofdstraat 87, 2678 CG De Lier
Telefoonnummer: +31641899008
Stad: De Lier
Route: Hoofdstraat 87
Postcode: 2678 CG



op zoek naar gerelateerd: Thuisbezorgd Shalom, Pizarra de lier Shalom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Echte Bakker Langerak Echte Bakker Langerak 93 meter Mooie ruime winkel met veel keuze. En geholpen door een vriendelijke dame.
Langerak, De Echte Bakker Langerak, De Echte Bakker 93 meter Een echte bakker ,die ook ovenheerlijk brood en gebak verkoopt. Wat ook een groot plu...
Bakkerij van Delft Bakkerij van Delft 127 meter Superservice bij deze banketbakker, Desiree heeft mij alleraardigst geholpen, alles k...
Recensies
Memeth vriend. De volgende aandachtspunten kun je zeker verbeteren, Jullie lezen vaak de opmerkingen niet of slecht, Vaak onvriendelijk aan de telefoon Keer een andere assortiment qua salade , Eten is prima
Rampzalig. 1 broodje Doner niet geleverd terwijl het wel op de bon stond. Geen discussie kunnen voeren. En bij de andere bestellingen geen saus, en totaal de opmerkingen niet gelezen. Toppertjes!
Kom hier al tijdje regelmatig! De zaak ziet er in eerste indruk simpel uit! maar het gaat om het eten! en dat is gewoon goed! en over klant vriendelijkheid! ik zouw zelf niet weten wat iemand zouw moeten verzinnen om daar over te kunnen klagen!!! Het is altijd een hallo & wat zou u willen bestellen.etc En niet wat moet je hebben betaal daarna en pluert maar weer op!!! And hope you come back!. en als je vaste klant wordt moet je nog oppassen dat dat je je Take Away niet ter plekken op eet voordat je weg gaat! als het rustig is!
Zondagavond even geen zin om te koken. Wat pizza's besteld bij Aksu. De pizza's werden precies op de afgesproken tijd geleverd. Met een extra fles Fanta en baklava. De pizza's zagen er mooi uit en smaakten uitstekend. Dit ga ik zeker nog een keer doen!
Bestelling, over half uurtje zijn we er, na 1 uur gebeld ja beetje druk over 10 min. Zijn we er, niet dus Na 1,5 uur hèhè eindelijk Bestelling ook niet goed en wat we hadden was koud, beetje jammer dit Dit was tweede keer, conclusie ook laatste keer !!!
Top zaakEten: 5/5
Weer in de Lier voor een kapsalon. Deze is wel een volle bak zeg. Verhoudingen zijn prima . Vriendelijke mensen en verkopen nog veel meer. Knoflooksaus kan beter maar zeker niet slecht.
Sinds kort in de Lier gevestigd met ons bedrijf en inmiddels regelmatig daar besteld. Bezorgen snel en al lekker vroeg op de dag. Eten is top!
Was weer super lekker zoals altijd! Top!
Beste van het Westland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid