facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AKIHITO SUSHI

AKIHITO SUSHI

Info

Modern Japans Sushi Restaurant in de Herenstraat, midden in het hart van het winkel centrum van Oud Rijswijk.



"Akihito is de Japanse versie van een take-away en delivery restaurant met uitstapjes naar de wereldkeuken."

"Akihito is de Japanse versie van een take-away en delivery restaurant met uitstapjes naar de wereldkeuken."
Adres: Herenstraat 39, 2282BP Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070-3070786
Stad: Rijswijk
Route: Herenstraat 39
Postcode: 2282BP


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:30
Zaterdag: 17:00 - 23:30
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Beste sushi Rijswijk, Sushi Rijswijk all you can eat, Sushi Rijswijk Bogaard, Sushi Rijswijk bestellen, Sushi Rijswijk station, Sushi Den Haag, Sushi Zoetermeer, Sushi restaurant
Recensies
Naar locatie gegaan, all you can eat sushi, maar ayce is niet meer. Nu á la carte sushi. Aan het einde van de avond is de rekening iets hoger, maar de smaak van het eten en de sfeer veel, veel beter Kindvriendelijkheid: De interactie van het personeel en mijn jongste kind was geweldig, de kok heeft speciaal voor hem een krab-burger SpongeBob gemaakt.
Al meerdere keren besteld en telkens worden mijn verwachtingen overtroffen! Alles supervers, heerlijke smaken, ruime porties en de bezorging was erg vriendelijk en stipt op tijd. Kortom: een aanrader voor wie echt van de authentieke Japanse keuken wil genieten.
Gisteren voor het eerst gegeten bij Akihito. Alles was top. De gerechten zijn creatief en smaken fantastisch. De Barrique d’or Chardonnay vonden wij er goed bij passen. Toppers vonden wij golden dragon, carpaccio sushi en de sashimi. Restaurant is van binnen zo ingericht dat het niet te vol is met teveel herrie. Echt een aanrader als je geen all you can eat fan bent maar houdt van kwaliteit.
Vaker sushi afgehaald, maar kwaliteit wordt steeds slechter. Ivm valentijnsdag logisch dat het druk is bewust 2 uur eerder besteld.. Uiteindelijk 1,5 uur te laat bezorgd, geen telefoontje gehad, geen wasabi en geen sojasaus meegeleverd. Erg jammer!
Wij hebben hier al aantal malen besteld en altijd zeer tevreden. De gerechten zijn allemaal vers gemaakt en goed op smaak en gevuld. Je krijgt hier grote sushi rollen met zachte lauwe rijst. Ga zo door!
Als je op zoek bent naar heerlijke sushi om thuis te laten bezorgen, dan is Akhito absoluut een aanrader. De sushi was smaakvol en van hoge kwaliteit. Ik heb genoten van elke hap en zou zeker opnieuw bestellen.
Wie van sushi houd moet hier eens eten. Geen vis fan,probeer gerust de andere fantastische gerechten. Tip pruimen wijn is er heerlijk.
De prijs kwaliteit verhouding vonden wij heel erg tegenvallen.Eten: 1/5
Heerlijk Origineel Japans eten met innovatief bestel concept. Met je eigen tafel-tablet bestel je per bestelronde 5 hapjes per persoon. Uit serveren volgt automatisch. Het aantal rondes dat je mee doet bepaal je zelf; 4 rondes is bijna altijd meer dan voldoende. Elk hapje is even lekker! Ik adviseer niet teveel van de gefrituurde hapjes te bestellen, maar juist de zeewiersalades, noedelssoep, krabcone en natuurlijk alle sushi! Vooraf reserveren op elke dag van de week sterk aan te raden!
Altijd naar tevredenheid hier mijn sushi besteld, tot vandaag. I.v.m allergie was de wens om bij de sushi bowl bepaalde producten apart te verpakken. Na de bestelling kreeg ik en telefoontje dat dit niet mogelijk was en de bestelling zou worden geannuleerd. De reden was dat het te veel werk was, en als iedereen dat zou doen dan komen ze er echt niet meer uit. Dit hebben we in het verleden meerdere keren zonder problemen laten doen. Helaas is het over met de gastvrijheid en zullen we dus voortaan ergens anders naartoe gaan. Het personeel heeft geen interesse om rekening te houden met de wensen van hun klanten. Speciale dieetwensen: Ze houden geen rekening met speciale dieetwensen, dit is te veel werk voor ze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid