facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ake Ideal NordCap

Ake Ideal NordCap

Info

NordCap GmbH en Ake-Ideal Nederland hebben in 2014 hun krachten gebundeld en wordt met ingang van 2014 vertegenwoordigd onder de naam Ake-Ideal NordCap.

Geschiedenis

Ake- Ideal NordCap B.V.
NordCap GmbH en Ake-Ideal Nederland hebben in 2014 hun krachten gebundeld en wordt met ingang van 1 januari 2014 vertegenwoordigd onder de naam Ake-Ideal NordCap B.V.

Ake-Ideal
Sinds de oprichting in 2011 van AKE-Ideal Nederland, importeren wij vanuit de fabriek in Oostenrijk -exclusief voor Nederland- hoogwaardige koel- en warmtetechniek geïntegreerd in allerlei Inox/RVS-constructies.
Onze producten worden bij diverse retailers in verschillende branches geplaatst, zoals 'to-go' stores, hotel/restaurants en bars/cafés. Tijdens evenementen, maar ook op high traffic locaties, zoals bv. een luchthaven worden onze producten veelvuldig ingezet. Denk hierbij aan drankenkoelingen, koel- en vriesmeubelen, (selfservice)vitrines, wand- en wijnkoelingen en ijsmeubelen.


NordCap
Dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koeltechniek, kook- en spoelapparatuur, al meer dan twee decennia op de markt. Met meer dan 6.000 artikelen bevat onze collectie het compleetste assortiment voor de gastronomie, catering- en horecabedrijven en de winkelinrichting. Wij onderscheiden ons door vier factoren: advies en kwaliteit, in combinatie met voorradige producten en service.

Op deze manier vertrouwen steeds meer klanten op ons! Of het nu om de vakhandel gaat, om planners, architecten of de industrie: ze hebben allemaal in de loop der tijd geprofiteerd van de deskundigheid en continuïteit van NordCap.

Maar naast continuïteit wordt er ook altijd innovatie verlangd. Vooral bij speciale oplossingen op maat o.a. voor de winkelinrichting staan we onze partner terzijde met raad en daad. Bovendien worden energiezuinige oplossingen steeds belangrijker. Vandaag de dag zijn we op dit gebied al met een groot aantal innovatie technologieën uitstekend opgesteld en willen we ook in de toekomst voorop lopen.



"De producten van NordCap Nederland zijn van premiummerken op het gebied van koel-, spoel- en warmtetechniek. Het aanbod van NordCap Nederland bevat een compleet assortiment voor de gastronomie, catering-, horeca- en winkelinrichting. Onze organisatie is diep geworteld in de wereldwijde foodservicemarkt en met de producten die wij leveren en produceren maken wij het verschil. #wecareforfood"
Adres: Kanaaldijk 34, 2741 PA Waddinxveen
Telefoonnummer: +31 (0)85 1043375
Stad: Waddinxveen
Route: Kanaaldijk 34
Postcode: 2741 PA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holland Haag Holland Haag 1 km De totaalleverancier van gordijnstoffen. Design sinds 1920! Top bedrijf.
Cilgro B.V. Cilgro B.V. 1 km 3x aangemeld, nooit enige communicatie terug ontvangen. Erg slecht.
Horecagroothandel Waddinxveen - HGW Horecagroothandel Waddinxveen - HGW 1 km Slecht bedrijf bied werk aan om vervolgens niet aan tenemen dat wij collega's al kenn...
Combilo BV Combilo BV 3 km Netjes goed geregeld en hulpsaam.
Nature&More Nature&More 3 km Mooi natuurlijke groente en fruit, Uitstekende kwaliteit.
Pijnenburg Pijnenburg 58 km Pijnenburg: groothandel in ijzerwaren, gereedschappen en bouwbeslag.
Recensies
NordCap Dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koeltechniek, kook- en spoelapparatuur, al meer dan twee decennia op de markt. Met meer dan 6.000 artikelen bevat onze collectie het compleetste assortiment voor de gastronomie, catering- en horecabedrijven en de winkelinrichting. Wij onderscheiden ons door vier factoren: advies en kwaliteit, in combinatie met voorradige producten en service. Op deze manier vertrouwen steeds meer klanten op ons! Of het nu om de vakhandel gaat, om planners, architecten of de industrie: ze hebben allemaal in de loop der tijd geprofiteerd van de deskundigheid en continuïteit van NordCap. Maar naast continuïteit wordt er ook altijd innovatie verlangd. Vooral bij speciale oplossingen op maat o.a. voor de winkelinrichting staan we onze partner terzijde met raad en daad. Bovendien worden energiezuinige oplossingen steeds belangrijker. Vandaag de dag zijn we op dit gebied al met een groot aantal innovatie technologieën uitstekend opgesteld en willen we ook in de toekomst voorop lopen. NordCap GmbH en Ake-Ideal Nederland hebben in 2014 hun krachten gebundeld en wordt met ingang van 1 januari 2014 vertegenwoordigd onder de naam Ake-Ideal NordCap B.V. Ake-Ideal Sinds de oprichting in 2011 van AKE-Ideal Nederland, importeren wij vanuit de fabriek in Oostenrijk -exclusief voor Nederland- hoogwaardige koel- en warmtetechniek geïntegreerd in allerlei Inox/RVS-constructies. Onze producten worden bij diverse retailers in verschillende branches geplaatst, zoals ‘to-go’ stores, hotel/restaurants en bars/cafés. Tijdens evenementen, maar ook op high traffic locaties, zoals bv. een luchthaven worden onze producten veelvuldig ingezet. Denk hierbij aan drankenkoelingen, koel- en vriesmeubelen, selfservicevitrines, wand- en wijnkoelingen en ijsmeubelen.
Bizar hoe deze Nederlandse vertegenwoordiger van het merk AKE met garantie omgaat van de door hen geleverde apparatuur, het is om te huilen. Wanneer een klant een AKE apparaat bij hen aanschaft en er iets niet goed werkt krijgt de klant GEEN service, maar uitsluitend garantie op een eventueel defect onderdeel. Dus als de fabrikant een koelvitrine koeltechnisch niet goed heeft ingesteld en er forse problemen ontstaan met de te koelen produkten, moet de klant zelf een servicedienst bellen en de rekening betalen. Als de leverancier van AKE koelvitrines in Nederland dan goedgemutst is kan het gebeuren dat ze de rekening vergoeden, maar dat is lang niet zeker en volgens deze firma ook bijna nooit zo, want het ligt bijna altijd aan de situatie bij de klantgebruiker......... uiteraard. WAT IS DIT VOOR GARANTIE OP zulke volgens hen top apparatuur???? Zo ga je toch nooit een AKE koelvitrine kopen?????
AKE-Ideal Nordcap een bedrijf waar ik al meerdere malen voor heb mogen werken. Een keurig net bedrijf met leuk personeel. Ik kom er graag en verbaas me elke keer weer over hun assortiment en de mogelijkheden die ze bieden. Top bedrijf Ake tot snel
Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de koelingen van AKE. Echt topkwaliteit. Prettig contact. Alles bij elkaar opgeteld een topbedrijf!
Topbedrijf, altijd volledige focus op de beste oplossing voor de klant. Perfecte samenwerkingspartners. Onafhankelijk en eerlijk advies in hardware voor elke formule of keuken.
Super kwaliteit, de koelingen van AKE. Goed en snel contact, een topbedrijf
Goede kwaliteit, en die rare 1 ster opkrikken
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ake Ideal NordCap met het openbaar vervoer


Waddinxveen, Noord Ringdijk 130 meter
175
386
Waddinxveen, Noord Ringdijk 200 meter
175
386
Gouda, Viaduct 300 meter
175
386
Gouda, Viaduct 300 meter
175
386
Waddinxveen, Kouwe Hoek 500 meter
175
386

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid