facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AJS Auto's Hoogeveen

Info

AJS Auto's dat staat voor Arend Jan Smink is al jaren actief in het in en verkopen van jonge gebruikte auto's, samen met zoon Michael bieden zei een mix aan van auto's voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.



"AJS auto's is een familiebedrijf gevestigd in Hoogeveen en al sinds 1994 actief in de autobranche. Met jarenlange ervaring bent u hier dan ook aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom aan de Europaweg 5, de koffie staat klaar!"
Adres: Europaweg 12, 7903TM Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-272444
Stad: Hoogeveen
Route: Europaweg 12
Postcode: 7903TM


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Auto's Hoogeveen, Occasions Hoogeveen, JS Auto's Hoogeveen, Auto Buitenvaart Hoogeveen, Ex-lease auto Hoogeveen, Mazda Hoogeveen, BMW specialist Hoogeveen, Auto Hoogeveen Parmentierstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto 3500 vof Auto 3500 vof 1 km Een paar weken terug heb ik mijn Auto gekocht hier. De auto werd gebracht en helaas k...
Recensies
Na twee jaar zoeken naar een audi a5 bij grote dealers kwamen we per toeval uit bij AJS auto’s. Wij hebben altijd ervaringen gehad met verkoopspecialisten bij audi dealers en ik heb grotendeels vaak het commerciele gevoel gehad tijdens verkoopgesprekken. Bij dit bedrijf wordt en naar je geluisterd en je voelt je gehoord. Ze zijn transparant in alles wat ze wel maar ook wat ze je niet kunnen bieden. Onze eerste ervaring met deze familiebedrijf is positief geslaagd en meteen een eyeopener dat je bij dit soort bedrijven betere kwaliteit in service geleverd krijgt dan typisch commerciele autobedrijven. Wij zijn geholpen door Patrick. Bedankt AJS auto’s!
Afgelopen dinsdag bij het fantastische en supervriendelijke familiebedrijf onze nieuwe Citroën C4 Picasso 1.6 THP uit 2015 opgehaald. Op de dag van de proefrit werden wij supervriendelijk geholpen door Michael en voelden ons direct op ons gemak. Hij heeft de auto helemaal naar wens afgeleverd en zelfs nog extra's uitgevoerd. Zij geven snelle en uitstekende service, komen afspraken na en helpen je graag verder met vragen over eventuele accessoires en nemen hier de tijd ook voor. Wij komen zeker terug voor een volgende auto. Familie Smink.....hartelijk dank!
Gisteren mijn nieuwe Volkswagen Polo R-Line opgehaald bij AJS auto's. De snelle service was geweldig, met veel aandacht voor mijn wensen en altijd vriendelijk en meedenkend.
Gisteren super goed geholpen door AJS. Een super gaaf familie bedrijf die mij heel goed heeft geholpen om mijn jongens droom waar te maken. Ze hebben mij geholpen met zoeken en zijn ook mee geweest voor het inspecteren van de auto. Daarna de auto helemaal in top staat aan mij afgeleverd. AJS Bedankt voor alles.
Wat een prettig familie bedrijf, met hart voor de zaak, goed te woord gestaan door Michael, maar ook Patrick die ons fijn geholpen heeft met de aankoop van onze BMW. Vandaag opgehaald en alles is volgens afspraak netjes afgehandeld. We kende het bedrijf nog niet, maar het voelde meteen goed en betrouwbaar, zeker een aanrader.
Wat een top bedrijf. We hebben hier de mercedes gehaald. De service is van hoog niveau. Dit is ook de reden dat ik hier nog meer zal kopen en/of mijn onderhoud zal laten doen. Deze mensen staan echt achter hun auto's die ze verkopen.
Na overleg en goed advies van een met Michael besloten om voor een 5 serie te gaan. Uiteindelijk een super dikke 5 serie voor mij uit Brabant gehaald. Op mijn verzoek deze nog wat extra sportief gemaakt met M Performance parts! Het resultaat is super dik geworden en ben erg blij met de geleverde kwaliteit het meedenken om tot een geschikte optie te komen en de service!
In juni dit jaar een opel mokka gekocht bij AJS autos. Super blij met deze auto in alle opzichten. Vorige week is er alleen iets raars gebeurd wat ik nog nooit had meegemaakt. De verf/coating op de hoekbumper heeft losgelaten. Ik had geen garantie meer , maar dat maakte Patrick van AJS autos niet zoveel uit. Hij vond het ook erg vervelend en heeft korting gegeven op het spuitwerk en heb zelfs gratis leenauto auto meegekregen. Ik rijd nu weer rond in mijn mooie auto! Voor een goede betrouwbare en mooie autos moet u bij AJS auto zijn. Kwaliteit en kwantiteit staat voorop. Gezellige en leuke mensen die er werken. Koffie staat altijd klaar en een gezellig praatje gaan ze ook niet uit de weg. AJS patrick vooral autos bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid