facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ajoure breiboutique

Ajoure breiboutique

Info

Ajoure breiboutique is gevestigd in Joure en heeft een unieke collectie wol en garen voor de handwerkliefhebber. Ook worden er diverse cursussen gegeven en is er altijd iemand beschikbaar voor advies en tips.

Geschiedenis

Ajoure breiboutique is gevestigd in Joure en heeft een unieke collectie wol en garen voor de handwerkliefhebber. Ook worden er diverse cursussen gegeven en is er altijd iemand beschikbaar voor advies en tips.



"De wolwinkel in Friesland die je gezien wilt hebben. Voor wol, sokkenwol, merino, alpaca, yak, zijde, katoen en nog veel meer. Wij zijn een fysieke winkel."
Adres: Midstraat 130, 8501 AV Joure
Telefoonnummer: 0513413344
Stad: Joure
Route: Midstraat 130
Postcode: 8501 AV


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 12:00 - 17:00
Woensdag: 12:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 17:00
Vrijdag: 12:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ajoure sokkenwol, Wolwinkel Heerenveen, Handwerkwinkel Heerenveen, Sokkenwol met zijde, Wol kopen franeker, Noro Ito garen, Borduurwinkel Friesland, Austermann sokkenwol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Pixie House The Pixie House 2 km The Pixie House is the place to find cute handmade decorations and jewelry. Browse th...
Recensies
Gezellige winkel. Leuk personeel. Veel keus.
Prachtige collectie wol. Ze helpen je graag met super goed advies!
Mooie grote winkel en kan eigenlijk altijd alles vinden wat ik nodig heb. En anders kan je het altijd vragen. Aardige mensen. :
Top winkel, goede adviezen en je wil er eigenlijk niet meer weg!
Mijn lievelingswinkel in Joure, zo knus, zo een grote keuze, word hier altijd goed geholpen, zo vriendelijk.. ik kom hier soms gewoon even te mediteren tussen alle mooi kleurrijke bolletjes van wol:
Nog een zaak waar je goede uitleg krijgt zonder dat ze haast hebben. En heel vriendelijk.
Heerlijke garenwinkel. Waar je rustig kan rondkijken, ideeën kan opdoen. Super leuk en knus. I love it!
Geweldige combinatie van een uitgebreid assortiment van de mooiste garens, kennis en de tijd om met je mee te denken. Helemaal top!
Geweldig assortiment en je wordt heel goed geholpen.
Zeer uitgebreide collectie handbrei garens en toebehoren. Tevens grote kennis en ervaring met allerhande handwerken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid