facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AJ Skin Clinic

"AJ Skin Clinic – HuidtherapieAJ Skin Clinic richt zich op cosmetische en medische behandelingen die altijd op een professionele wijze worden uitgevoerd door ervaren specialisten. De behandelingen worden op maat verricht met behulp van een specifiek behandelplan.Huidproblemen doen zich op verschillende manieren voor en dus is het belangrijk om advies op maat te krijgen van onze huidtherapeuten. Wij komen dan ook graag met jou in gesprek om de behandelmogelijkheden af te stemmen op jouw persoonlijke huidaandoening. Laat ons je helpen om je huidproblemen gericht aan te pakken en de juiste behandeling te bieden. Bel of mail ons vandaag nog of vul het contactformulier in op de website en laat je verrassen door de mooie resultaten."
Adres: Hamsweg 21-2 , Hoogland 3828 AA, NL
Telefoonnummer: 085 743 0122
Stad: Hoogland
Route: Hamsweg 21-2
Postcode: 3828 AA



op zoek naar gerelateerd: Fractional laser Amersfoort, Alternatief voor Lycogel, Oxygenetix vs Lycogel, Cosmelan behandeling Amersfoort, Lycogel vergoeding, Littekens na TCA peeling, XL Hair behandeling Amersfoort, TCA peeling risico
Recensies
Ik ben enorm goed geholpen door Willemijn. Heel erg professioneel en super behulpzaam. Je wordt heel goed geïnformeerd en ik ben echt een stukje wijzer geworden. Ook tijdens de behandeling wordt elke stap duidelijk uitgelegd. Ik zie mezelf zeker terug gaan naar deze top kliniek.
AJ Skin Clinic raad ik iedereen echt aan. Het personeel is super vriendelijk en meedenkend. Zij zorgen er voor dat je goed geïnformeerd bent over je behandeling, en focussen op jou wensen. Je wordt bij elke afspraak gerust gesteld door steeds elke stap uit te leggen en de behandelingen gaan op jouw gewenste tempo. Ook hoef je helemaal geen zorgen te maken over de nazorg. Dit vind ik persoonlijk een van de fijnste service dat AJ Skin Clinic biedt; zij zorgen er echt voor dat je geïnformeerd bent na je behandeling over waar je op moet letten en wat je wel en niet kan doen. Zelf kom ik uit Limburg, maar het reizen is het helemaal waard aangezien ik weet dat ik in veilige handen ben bij AJ Skin Clinic!
Zelf heb ik een aantal behandelingen bij AJ Skin Clinic gehad. Aangezien ik een donkere huid heb zocht ik naar een kliniek die hierin ervaren was. Zo kwam ik terecht bij AJ Skin Clinic en écht een topervaring! Erg veilig voor de donkere huid en zeker blij met de resultaten. Ik raad iedereen aan om bij AJ Skin Clinic te laseren!
3 laser behandelingen gehad bij AJ Skin Clinic met zichtbaar goede resultaten. Het personeel is bekwaam en denkt met je mee om aan je wens te voldoen. Je ziet het niet vaak maar bij AJ Skin Clinic wordt er ook aandacht besteed aan de nazorg. Op dezelfde dag of de volgende dag na de behandeling word je benaderd om te controleren hoe het met je gaat. Dit geeft aan hoeveel zij om haar klanten geven. Al met al zou ik AJ Skin Clinic bij een ieder aanraden.
Echt een aanrader! De werknemers zijn heel erg aardig : Je voelt je meteen thuis. Eerste keer is wel beetje wennen. Zodra je de behandelruimte in gaat is het niet meer eng. Ze beginnen ook heel sociaal een gesprekje waardoor je de pijn helemaal vergeet Aanrader das zeker!
Heel blij met de resultaten van de laserbehandelingen. AJ Skin Clinic is absoluut een aanrader!
Ik heb een zeer aangename ervaring gehad bij AJ Skinclinic. Bij binnenkomst wordt ik erg vriendelijk ontvangen en wordt er een kopje thee met wat lekkers aangeboden. Vervolgens wordt ik begeleid naar de behandelkamer en krijg ik een kleine toelichting over de behandeling. De eigenaresse is erg spontaan, vriendelijk en sociaal! Bij het verrichten van de behandelingen geeft ze aan wat ze doet en wat het met mijn lichaam doet. Ik heb een gezichtsbehandeling genomen tegen acne en pigmentvlekken + een bikinilijn en oksel laserbehandeling. Mijn gezicht na de behandeling straalde en zag er erg schoon uit! Ik kreeg uitgebreid uitleg over hoe ik t vervolg van mijn bikinilijn en gezicht in de gaten moest houden. Fijn dat er veel informatie wordt gegeven en ik op de hoogte wordt gesteld van alles wat er met mij gebeurt! Ik kom hier zeker terug.
Super tevreden ben ik. En al resultaat na 1 laser behandeling en Ans is zo gastvrij je voelt je gelijk op je gemak. Ook kreeg ik na een week een apje over hoe het gaat. Ik kan AJ Skin clinic aan iedereen aanbevelen.
Een tijdje geleden een laserbehandeling gehad en daarbij ben ik op zoveel plekken verbrand. Mijn huid is zelf licht getint maar het is wel zo netjes om eerlijk te zeggen dat je hier geen ervaring mee hebt!!!
Hele fijne kliniek om te komen! Fijne en deskundige huidtherapeut! Ze geeft altijd goede en eerlijke uitleg voorafgaand aan de behandelingen! Verder is het altijd super schoon in de kliniek, wat natuurlijk ook hoort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid