facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Airport Parking

Airport Parking

Geschiedenis

***Je auto parkeren doe je bij Airport Parking Services!***

Wij bieden de mogelijkheid om nabij Schiphol de auto 24 uur per dag en zeven dagen per week op een veilige manier te parkeren als je via Schiphol reist. In ongeveer 10 minuten ben je vanaf onze parking op Schiphol. Je kunt zelf kiezen of je je auto binnen of buiten laat parkeren op het afgesloten en bewaakte terrein.

Ons adres is Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen. Direct aan de A4, afslag 5.

Voor meer informatie kijk op www.airportparking.nl en reserveer direct online.



"Veilig overdekt parkeren met shuttleservice op slechts 11 minuten van Schiphol."
Adres: Veenderveld 10, 2371tv Roelofarendsveen
Telefoonnummer: +31 (0) 23-555 1248
Stad: Roelofarendsveen
Route: Veenderveld 10
Postcode: 2371tv



op zoek naar gerelateerd: Airport Indoor Parking reviews, Airport Indoor Parking kortingscode, Airport Indoor Parking Schiphol review, Parkeren Veenderveld Roelofarendsveen, Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen, Airport Indoor Parking vacature, Veenderveld 57 2371 TT Roelofarendsveen, Parkeren Roelofarendsveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Easypark2fly Easypark2fly 0 meter Al meerdere malen gebruik gemaakt van Easypark2fly. De ontvangst is altijd prettig in...
PARK AND FLY B.V. PARK AND FLY B.V. 0 meter Niet duur en goede service zowel heen als terug van schiphol
A4 Parking voor Schiphol A4 Parking voor Schiphol 574 meter Heel leuk bedacht, heb nog nooit zo iets gezien
D-reizen D-reizen 1 km Je word er goed geholpen. Alles word voor je geregeld.
All Over Tours All Over Tours 1 km Inmiddels dicht op zaterdag, dus nu moet ik een ander reisbureau uitzoeken :
Recensies
Dit bedrijf rijdt dag en nacht van Schiphol naar Roelofarendsveen waar de parking is. Ondanks dat wij vlakbij wonen was dit de allergoedkoopste oplossing. Bij het parkeren wordt je auto automatisch gestand en moet je je alleen even melden waarna je binnen een kwartier op Schiphol staat. Supergoed geregeld. En bij de terugkomst ook minstens zo soepel, sleutel ophalen bij de balie en de auto staat klaar.
Wat een uiterst professionele organisatie met ontzettend vriendelijk personeel op een zeer nette locatie. Het proces van binnenkomst tot aan het brengen naar Schiphol verliep enorm vlot en soepel en de chauffeurs zijn oprechte mensen die dit werk met veel plezier lijken uit te voeren. Toen ik bij terugkomst mijn koffer van de bagageband had gehaald heb ik het nummer gebeld en bij de bushalte aangekomen stond het busje per toeval al klaar. Hierdoor was ik erg snel weer terug bij de auto. De auto hadden ze al klaar gezet voor vertrek, er werd keurig even om een identiteitsbewijs gevraagd toen ik de sleutel weer wou meenemen en ik kreeg zelfs nog fruit voor onderweg aangeboden. Ik heb nog nooit zo een positieve parkeerservice bij Schiphol meegemaakt dat ik er gewoon een beetje versteld van stond. Ik kan absoluut deze service aanraden omdat het ook nog eens zeer betaalbaar is. Ik kom snel terug, bedankt voor alles!
De service bij aankomst is geweldig, je word vriendelijk ontvangen, geholpen met je bagage terwijl je sleutels kan inleveren aan de balie. De rit ernaar toe verloopt ook prima. Echter de terugrit is voor de tweede keer al een probleem. Aan de telefoon word 15 minuten aangegeven, duurt uiteindelijk 30 minuten voordat er iemand aan komt rijden. Dan staan er meerdere mensen te wachten, eigenlijk teveel voor in het busje. Alles word toch maar in het busje gepropt. Er word geadverteerd met dat ze 11 minuten van Schiphol afliggen, maar dit is toch zeker een rit van 20 minuten. Nogmaals de service van ontvangen, auto parkeren & de heenreis is geweldig. Maar de terugrit is voor de tweede keer een gedoe. De eerste keer dachten we, kan gebeuren. Maar gebeurd helaas de tweede keer weer op de terugrit….
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. De hele zaak ziet er netjes en verzorgd uit. Je auto wordt eerst gescanned/gefotografeerd op schades. Daarna rijd je naar binnen en wordt gelijk je bagage door de chauffeur uit je auto gehaald en alvast in de shuttle bus gezet. De rit naar schiphol is ongeveer 15 minuten. Bij terugkomst even bellen zodra je je bagage hebt en binnen 15 minuten is de shuttle bus er al. Top geregeld allemaal voor een mooie prijs!
Auto netjes en zonder deuken terug ontvangen en mijn ouders ook nog volgeladen elektrisch. Bij aankomst snel ingecheckt en met busje weg. Betaald kun je koffie pakken. Fruit is ook gratis. Je kunt gratis naar de wc. Bij ophalen moet je wachten bij A15 dit is even zoeken en in de nacht moet je er een stukje buitenom omheen. Ze zitten op 15 minuten afstand maar het duurde 25 minuten voor ze er waren 3 uur snachts. Die was wel even koud. Toen we daar eenmaal waren even legitimeren en je krijgt je auto sleutel. Op naar huis!
Een geweldige parking. Auto er neer gezet op 16 september, op vakantie naar Egypte, mijn man werd ziek en na 4 weken kwam hij daar te overlijden . Heb de garage op de hoogte gebracht en die zeiden , maak je geen zorgen , hij staat hier veilig . Toen ik 12 november naar Amsterdam terug kwam , stond mijn auto netjes klaar , en heeft daar al die extra weken gratis mogen staan. Geweldige service, nogmaals dank Jongens TOP SERVICE
We hebben de auto hier 10 dagen geparkeerd. Het bedrijf heeft een nette uitstraling, goede shuttlebus service en zeer vriendelijke medewerkers. Bij terugkomst kregen we een ijsje aangeboden en fruit om mee te nemen voor de kinderen. Wij boeken hier zeker weer als we de auto moeten parkeren. Goede service voor een goede prijs.
Ik kan niet anders zeggen dat jullie uitstekend werk verrichten! Het is alsof je je auto in een showroom van een autodealer binnenrijdt, fantastisch! Goed verzorgd, netheid en vriendelijk geholpen van begin tot eind, ga zo door! Een tevreden en op zeker in de toekomst terugkerende klant :-
Zeer tevreden over deze service. In augustus de auto twee weken geparkeerd. Een prima begin en afsluiting van de vakantie. Een ongekend hoog service niveau waar andere diensten een voorbeeld aan kunnen nemen. Snel, vriendelijk en efficient!
Wat een uitkomst en een hele goede service. Ook nog een leuke prijs. Dit wordt onze vaste parking tijdens onze vakantie reizen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid