facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aircooled Motoshop

Aircooled Motoshop

Info

Reparatie en onderhoud aan motoren, scooters en brommers

Geschiedenis

Las & Motoren Service is het eenmansbedrijf van George Schouten voor het onderhouden en repareren van motoren, brommers, scooters, quads en auto's in Zuidhorn en omstreken.
Het bedrijf is gevestigd aan de Transport weg 4 op het industrieterrein Noordhorn in de loods aan de achterzijde. Om klanten van dienst te zijn kan er op locatie gewerkt worden en ook kan een defecte motor, scooter of brommer gehaald en gebracht worden.
Openingstijden van maandag tot en met vrijdag na telefonische afspraak tussen 09.00 en 18.00 uur.



"Bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en verkoop van classic Japanese bikes van jaren 60,70 en 80."

"Bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en verkoop van classic Japanese bikes van jaren 60,70 en 80."
Adres: Transportweg 4, 9804TJ Noordhorn, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 06-43018309
Stad: Noordhorn
Route: Transportweg 4
Postcode: 9804TJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Kwam hier met mijn Honda Nighthawk omdat mijn koppelingsvloeistof reservoir langzaam leegliep. Was al bij andere monteurs geweest maar die hadden geen oplossing, George wist eigenlijk meteen wat er aan de hand was en met een revisiesetje was het probleem snel opgelost. Heel blij mee. Een echte liefhebber van "oldskool" motoren en vriendelijke kerel en ook nog eens om de hoek. Als ik nog eens een probleem heb kom ik hier zeker terug!Service: Motorreparatie
Sinds enige tijd heb ik hier naar alle tevredenheid twee motoren in het onderhoud. George denkt actief mee over aanpassingen aan de motor. Altijd kundig en flexibel!
George is een Topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid