facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Airboss Skydiving

Airboss Skydiving

Info

Skydive school met skydive vakanties voor beginners en gevorderden. Een betere vakantie vind je nergens!

Geschiedenis

Ben jij een ontdekker die zijn droom wilt waarmaken? Hou je van het gevoel van vrijheid en wil je in een gezellig sfeer een week lang je zinnen verzetten? Een skydive vakantie bij Airboss voldoet aan jouw smaak voor avontuur.

Wij zijn Airboss en wij zijn de specialist in het organiseren van skydive reizen.

Wij zijn een Nederlandse school en al vele jaren toonaangevend en trendsetter op het gebied van skydive opleidingen op zonnige vakantiebestemmingen.



"Airboss is de specialist in het organiseren van unieke skydive-vakanties. Onze Nederlandse organisatie is al jaren trendsetter in het organiseren van cursussen op zonnige vakantiebestemmingen voor avontuurlijke en sportieve mensen."
Adres: Slinkmansweg 2, 7433PC Schalkhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 085 401 46 47
Stad: Schalkhaar
Route: Slinkmansweg 2
Postcode: 7433PC


Recensies
Wat was dit intens mooi! Ik kan iedereen aanraden om met airboss hun eerste stapjes te zetten in deze gave sport in een heerlijke setting. Sjon en Dennis zijn een charismatisch stel die je in een korte tijdspanne ontzettend veel leren zodat je veilig én met veel plezier naar je eerste sprongen toewerkt. Daarnaast is er genoeg tijd voorontspanning waarbij je mooie nieuwe vriendschappen zult sluiten met de rest van de deelnemers! Heren, dank! Tot de volgende sprong!
In januari boekte in m’n vakantie in Mimizan en toen verliep alles zeer vlot via mail. Snelle, duidelijke en vriendelijke antwoorden zodat de praktische kant vlot geregeld werd. De week in Mimizan was ook een groot succes, Sjon is een hele rustige en motiverende instructeur die heel goed inspeelt op de noden van z’n leerlingen. De club in Mimizan is ook een hele fijne plek en het goeie weer krijg je er meestal bij. Dit alles maakte het zo’n geweldige ervaring dat ik besloot nog een paar dagen langer te blijven en de kans heel groot acht later nog eens terug te komen. Als je wilt leren skydiven, zou ik zeker Airboss aanraden
Dit is echt het vetste wat ik ooit gedaan heb! Ontzettend bedankt Sjon voor de geweldige begeleiding in deze wereld!
Wat een prachtige sprongen kun je maken bij Airboss Skydiving olv supercoach Sjon de Jong!! Moet je ook doen. Te gek!!
Beste skydive school! Nederlandse instructeurs die in Frankrijk les geven waar het weer beter is en je daardoor vaker springt. Absolute aanrader!
Is gewoon de beste Parachutespringen School
Vertaald door Google Ik zou graag een keer met je willen vliegen. mooi werk Origineel Gostaria de um dia voar com vocês . Trabalho belo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid