facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aimée de Rooij Dierenarts

Aimée de Rooij Dierenarts

Info

Dierenarts, chiropractor, acupuncturist voor paarden

Adres:
Stad: Odijk



op zoek naar gerelateerd: Chiropractor paard kosten, AIMÉE DE Rooij academie, Osteopaat paard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek In de Buurt Dierenkliniek In de Buurt 323 meter Dierenarts neemt de tijd en is echte liefhebber van dieren.
Recensies
Het gratis e-book beschrijft oorzaken voor rugklachten waar je niet zo gauw aan zou denken.Mooie aanvullende illustraties. Het biedt ook leuke oefeningen om zelf aan de slag te gaan om rugklachten te voorkomen/beperken bij je paard. Daarnaast is Aimée makkelijk te bereiken en volgt er snel een atwoord op je vraag.
Interessante minicursus en makkelijk te volgen door de goede uitleg van Aimée. Mijn paard heeft er ontzettend veel baat bij. Hij is en blijft mooi los en flufferig. Het werkt fantastisch op de lendenpartij en daar ontwikkelde hij in de loop de tijd toch altijd wel wat spanning. Maar nu dus niet meer! Bijkomend voordeel is dat het paard er echt van geniet!
Heel veel nuttige kennis en praktische tips die je zelf kunt doen om je paard te helpen. En persoonlijk mail contact voor verdere vragen!
Ik heb al jaren paarden en heb er ook in gewerkt dus dan denk je al best wat te weten maar ik vind de cursus super interessant, heb er echt heel veel van geleerd vooral het herkennen van de kreupelheden en taktfouten! Ook fijn dat vragen snel beantwoord worden. Echt een aanrader!
Hele nuttige informatie, op de website maar ook de podcast!
Onlangs webinar over de paardenrug bekeken on demand. Zeer interessant! Aimée legt heel duidelijk de anatomie van de paardenrug uit. Vervolgens geeft ze nog een boel praktische tips en oefeningen. Vond het zeer leerzaam en kijk uit naar het webinar over het bekken!
De pony's reageerde super op de ontspanningspunten; smakken, likken en gapen. Erg tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid