facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aikidogs

Info

Aikidogs richt zich op honden en hun eigenaren.Naast hondendag- en nachtopvang, geef ik coaching en trainingen die erop gericht zijn om harmonie tussen hond en eigenaar te bewerkstelligen. Mijn methode richt zich op positief belonen.

Geschiedenis

Gedragsdeskundig advies - Coaching - Training

Trainingen voor mens en dier - Aikido, Wandelen, Hardlopen, Yoga, Meditatie, met of zonder hond.

Uitlaatservice - logeeradres

Adres: Bakkerskamp 16, 7433 EL Schalkhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0648362692
Stad: Schalkhaar
Route: Bakkerskamp 16
Postcode: 7433 EL


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59


op zoek naar gerelateerd: Janine en honden, Hondenschool Darwin, Individuele hondentraining Deventer, Hondentrainer Apeldoorn, Hondentrainer Haarlem, Hondenclub Apeldoorn, Puppycursus Gorssel, Puppycursus Gieten
Recensies
Voor onze Pip altijd een feestje om naar Aikidogs te mogen. Samen met Tonnie en de andere hondjes heerlijk wandelen en spelen. Een geweldige plek voor iedere hond. Super lieve en vakkundige opvang. In één woord, GEWELDIG!
Professionele opvang en begeleiding van je hond. Al een paar jaar meer dan tevreden met Aikidogs/Tonnie. Zeker een aanrader! Hoop dat we nog lang Perro in je vertrouwde handen mogen komen brengen.
Tonnie heeft mij veel inzicht gegeven in het gedrag van mijn hond. Zijn praktische tips en oefeningen zijn niet alleen van toepassing voor je viervoeter maar kunnen ook je eigen houding en mindset enorm verreiken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid