facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aiki Coaching

Info

Trainingen, workshops, en coaching over leven en werken vanuit kalmte en zelfvertrouwen. Wij maken door eenvoudige oefeningen tastbaar hoe je dit zelf kunt ervaren en toepassen in je dagelijkse leven en op je werk.

Geschiedenis

De naam AIKI komt voort uit de Japanse karakters “Ai” en “Ki” en geeft in belangrijke mate aan waar AIKI voor staat.

Ai is harmonie. Centraal staat het idee dat je in harmonie bent met je omgeving en met de Ander, in plaats van daarmee in conflict te zijn. Bij een conflict wordt de beweging en energie van een eventuele aanval van richting veranderd zonder de noodzaak van een botsing, gevecht of het gebruik van kracht.

Ki is levensenergie of universele energie. Ki geeft leven en vitaliteit aan alle dingen. Het begrijpen van de Ki-principes en het ontwikkelen van de mogelijkheid om je persoonlijke Ki te sturen en te gebruiken zijn een integraal onderdeel van het gedachtegoed van AIKI.

AIKI betekent ook samen. Het is een weg om een harmonieuze relatie en ontmoeting te hebben met de Ander, met je kinderen, je (zaken)partner, een collega, een klant of jouw leidinggevende.
Minder moeite

In onze trainingen ontdek je de principes van aandacht die zorgen voor een maximum van plezier, effectiviteit en kwaliteit bij een minimum aan inspanning. Het maakt het je mogelijk met minder moeite beter te presteren en is gericht op het ervaren van de effectiviteit van je natuurlijke houding.
In vorm zijn

Met makkelijke, door iedereen uit te voeren, oefeningen, ontdek je hoe daadkracht, helderheid, zelfvertrouwen en “goed in je vel zitten” met elkaar verbonden zijn. Ook ervaar je hoe dit leidt tot een toegenomen gevoel van gemak, beheersing en resultaat. Dit gevoel, vergelijkbaar met het “in vorm zijn”, wordt ook wel “flow” (het stromen) genoemd.
Doelgericht

Je leert praktisch je aandacht en energie werkelijk in te zetten voor je persoonlijke doel, het bedrijfsdoel of een collectief doel. Je zult je handelen weer zien zoals het werkelijk is. Vanuit een ander gezichtspunt ontstaat er ruimte. Het positieve gevolg hiervan is dat belemmerende gedachten en denkwijzen losgelaten kunnen worden.
Ontspannen

Er ontstaat vanzelf meer acceptatie en je gaat weer beleven in plaats van overleven en je bent in staat weer in beweging te komen en in vertrouwen te handelen, te ademen en ontspannen te zijn.

Voor het aanvragen van meer informatie over de trainingen van AIKI of vragen over de informatie op deze website kun je via de Contact Pagina met ons in contact komen.
Leven en werken vanuit je kracht

Wij maken door eenvoudige oefeningen tastbaar hoe je kunt leven en werken vanuit je kracht. Je zult dit zelf ervaren en kunnen toepassen in je dagelijkse leven.

De AIKI Methode is een ook een uitstekende aanvulling bij andere opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld Neuro Linquistisch Programmeren (NLP).

Via de AIKI oefeningen leer je beter voelen en echt contact maken, eerst met jezelf en van daaruit met je omgeving. Zo kun je vanuit kalmte en zelfvertrouwen leven en werken.
AIKI werkt, afhankelijk van de opdracht, met een team van gespecialiseerde en gepassioneerde trainers en maakt op maat gesneden bedrijfstrainingen.

Vraag gerust vrijblijvend een oriënterend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken voor een inspirerende workshop of training op maat binnen jouw bedrijf of met een team.

Adres: Arie den Toomweg 25-27, 3089 KA Rotterdam
Telefoonnummer: +31102909191
Stad: Rotterdam
Route: Arie den Toomweg 25-27
Postcode: 3089 KA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Recensies
Hele fijne workshop gevolgd van Johan. De rust zelve en geeft hele duidelijke instructies. Was zeer onder de indruk van mijn eigen kracht. Hoe door te concentreren, niemand je op kan tillen. Bijzondere ervaring die ik iedereen aanraadt! Leuk als break tijdens een bedrijfsoverleg of dagtraining.
Uitstekende bedrijfstrainingen die op een interactieve manier mensen kennis laten maken met hun eigen ongekende vermogens. Wil jij je organisatie op het gebied van management en leiderschap naar een hoger niveau brengen? Neem dan contact op met Johan, grote kans dat hij je hiermee kan helpen.
Zeer praktisch toepasbaar in de praktijk! Johan zet dagelijkse zaken mooi weer in perspectief, zodat je voor jezelf handvatten kunt creëren om richting te bepalen. En dit allemaal op een respectvolle en prettige manier.
Johan leeft zijn unieke gift en deelt dit heel bewust met de wereld door middel van Aikido principes. Kan ik dit in woorden vatten? Misschien. Beter is om hem in deze rol te ervaren. Een ont-moeten vol passie en impact!
Onvergetelijke ervaring, de enorme kracht en levensenergie die in je zit... je hoeft je er “alleen maar” bewust van te zijn om er mee aan de slag te gaan. Heel waardevol en bruikbaar in het dagelijks leven. Aanrader!
Als teamuitje hebben wij met onze groep een aikido workshop gevolgd onder leiding van Johan. Dat was super leuk en verrassend inspirerend. Zeer zeker een aanrader! We wilden wat anders en deze originele invulling van ons bedrijfsuitje was uitermate geslaagd.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aiki Coaching.

Rotterdam bedrijfsadviseur

openingstijden, locatie, vervoer. Arie den Toomweg 25-27 rotterdam onderwijs en opleiding kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aiki Coaching adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aiki Coaching. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aiki Coaching delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stc-Knrm Offshore-Safety Stc-Knrm Offshore-Safety 690 meter Goede ervaring. Het is makkelijk te vinden. Niet parkeren op het terrein maar in de s...
Phidippides Phidippides 956 meter Phidippides is a student team of The Rotterdam University of Applied Sciences who par...
Neerlandeza pentru romani Neerlandeza pentru romani 2 km Destinata romanilor care vor sa invete limba neerlandeza.
MBO Havenoperaties MBO Havenoperaties 2 km Informatie over de MBO opleiding Havenoperaties van het Scheepvaart en Transport Coll...
STC B.V. STC B.V. 2 km Simulatie, Training en Opleiding, Consultancy en Research
Schildersvakopleiding Rotterdam en Dordrecht Schildersvakopleiding Rotterdam en Dordrecht 2 km Schilder^sCOOL is Het opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak schilderen en onde...
Techniek College Rotterdam - Opleiding stukadoor Techniek College Rotterdam - Opleiding stuka... 2 km Wil jij ook een vakkundig Stukadoor worden? Volg bij ons de opleiding (Gezel) Stukado...
Tiny House Academy Tiny House Academy 2 km In onze ogen staat zelfbouw het dichts bij het gedachtegoed van de tiny-housebeweging...
Het Perspectief Het Perspectief 2 km Heel mooi kunstwerk, een echte landmark. Zeker gaan bekijken als je in de buurt bent....
Begeleiden voor Iedereen Begeleiden voor Iedereen 3 km Wij zijn een organisatie die zich o.a. middels het opleiden van professionals inzet v...
ScriptieMaster ScriptieMaster 3 km Onder andere door hulp van ScriptieMasters ben ik geslaagd met een 7 voor mijn afstud...
RealPars RealPars 3 km I find the delivery of difficult tasks and key information in a simple manner to be h...
Hoooop BV Hoooop BV 3 km Leuke werkplek. Mooie locatie. Niet duur!!
Intelligence Group Intelligence Group 3 km Top bedrijf met hoog opgeleide betrokken dataspecialisten die van data relevante arbe...
PapierLab Rotterdam PapierLab Rotterdam 3 km We scheppen samen de circulaire stad Hier wordt geëxperimenteerd met vezelrijke afva...
Proposal Writing and Fundraising Workshop Proposal Writing and Fundraising Workshop 3 km Proposal Writing and Fundraising Training Workshop for NGOs will take place from 17th...
Strategia Netherlands Strategia Netherlands 3 km Vertaald door Google Kwaliteitstraining en geweldige klantenservice. Dankzij hun m/e-...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid