facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aiki-Budo Sport

Aiki-Budo Sport
Adres: Dennenlaan 28, 1161 CR Zwanenburg, Nederland
Telefoonnummer: 020 613 6764
Staat: Noord-Holland
District: Haarlemmermeer
Stad: Zwanenburg
Route: Dennenlaan
Huisnummer: 28
Postcode: 1161 CR


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Zeer mooie winkel met veel verschillende goede vechtspullen. Ik kocht een GI en band waarvan ik de band gratis kreeg. Enorm aardig en gastvrij. De sportzaak is ook mooi schoon. Spullen zijn ook van goede kwaliteit en je merkt dat het personeel verstand van zaken heeft. Ik vind het echt een hele goede sportzaak.
Vandaag ben ik hier langs gegaan om nieuwe boksschoenen te kopen. Ik ben helaas niet geslaagd maar ik geef 5 sterren voor de geweldige service van het personeel hier! Ze waren ontzettend vriendelijk, gastvrij, behulpzaam en eerlijk in hun advies. Het was een prettige ervaring om hier te shoppen. Er wordt echt de tijd genomen om de klanten te helpen. Helaas niet geslaagd maar ik kom zeker terug als ik iets anders nodig heb. Bedankt!
Twee keer geweest bij Aiki-Budo en twee maal super vriendelijk geholpen! De verkopers denken echt met je mee en willen niet alleen maar geld aan je verdienen. Een echte aanrader voor alle boksers!
Ik ben erg tevreden over de sevice en hoe ik uiteindelijk de juiste grotere maat en pasvorm heb kunnen vinden.
Leuke winkel, veel keuze, nemen echt de tijd voor je, nu 2x geweest en volgende x haal ik daar weer mijn spullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid