facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ahmadi

Adres: Burgemeester Jansenlaan 51 A , Zwijndrecht 3331 HD, NL
Telefoonnummer: 078 619 3769
Stad: Zwijndrecht
Route: Burgemeester Jansenlaan 51 A
Postcode: 3331 HD


Openingstijden

Dinsdag: 14:00-21:00
Woensdag: 14:00-21:00
Donderdag: 14:00-21:00
Vrijdag: 14:00-21:00
Zaterdag: 14:00-21:00
Zondag: 14:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: ahmadi geloof, ahmadi kuwait, ahmadi moslims, ahmadiyya belgie, ahmadiyya geen moslims, ahmadiyya beweging, ahmadiyya vs sunni, vervolging van ahmadi moslims
Recensies
Graag wil ik Ahmedi hartelijk bedanken voor de uitstekende bezorging! Zijn professionaliteit en snelheid verdienen erkenning. Mijn bestelling kwam razendsnel bij mij aan en het eten was gewoonweg heerlijk. Ahmedi was vriendelijk, hij leverde mijn maaltijden met een glimlach op zijn gezicht. Dankzij hem had ik een geweldige ervaring en zal ik hem zeker aanbevelen aan vrienden. Bedankt Ahmedi voor de uitstekende service en het smakelijke eten!
Ik denk wel de beste uit de regio. Zodra het eten er is, is al het wachten het waard geweest.Eten: 5/5
Super gegeten een echte aanrader! Ook snel en warm bezorgdEten: 5/5
Om te beginnen bezorging duurt eeuwig. Ik heb Doner besteld en ik krijg kip.. geprobeerd beste tent te bellen maar helaas wordt niet opgenomen. Ik heb ook een Doner box besteld deze is ook kip geworden trouwens leek meer op een te lang door gebakken box met friet… Knoflook saus is veel te waterig.. Geen goede ervaring in ieder geval
een teleurstelling. ten eerste te laat bezorgt .1uur op eten gewacht, we bestelde kapsalon doner kregen we kapsalon kip, het was niet te eten patat was hard en saus waterig uit eindelijk alles weg gegooid. Zonder voor het geld Ik vindt dit zeer respectloos om dit soort eten aan mensen te verkopen .
Prima eten en hele aardige mensenEten: 5/5
Er zullen vast beter dagen zijn maar vandaag was dat niet het duurde echt bizar lang voor het eten er was, wel een aardige vrolijke bezorger, qua smaak van broodje döner was lekker beetje zout maar we echt lekker en veel vlees en het broodje kroket ik vond het wel lekker alleen de kroketten waren beetje taai geworden denk door het lange wachten maar het bedierf de smaak niet, misschien het broodje kroket op het laatste moment maken voor dat de bestelling er uit gaat. Ik was bijna bang dat mijn bestelling niet meer geleverd werd maar als toch nog wel. Ik ga het zeker nog een keer proberen puur omdat ik meer goede recensies heb gezien dan slechte vandaar dat we het houden op een wat mindere dag en de tijd.
Superlekker, voor mij echt de beste van Nederland! Altijd lekker vooral de kapsalon met rijst! En het personeel is erg vriendelijk!
Hier naartoe gereden, op google staat vermeld tot 23:50 geopend. Staan rond 22:00 voor een dichte deur.
Lekker eten met extra saus erbij. Alleen jammer dat je online geen fooi aan de bezorger kan geven. Want niet veel mensen hebben contant in huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid