facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ahimsa Yoga & Balans Westerbork

Ahimsa Yoga & Balans Westerbork

Info

Mindful Hatha Yoga op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
www.yogawesterbork.com

Geschiedenis

Mindful Hatha Yoga

Als mens hebben we tussen de 40.000 en 60.000 gedachten per dag. Denken is dus net als ademhalen. Je doet het altijd en meestal onbewust.

Mindfulness is niets anders dan zonder oordeel aandachtig zijn voor het huidige moment. Aandacht voor je adem helpt hierbij, maar ook aandachtig zijn tijdens de bewegingen helpt(dus niet alleen doen, maar ook voelen). Door bewust te ademen tijdens meditatie en oefeningen train je je aandacht (concentratie) waardoor je niet steeds met je gedachten elders bent. Door deze aandacht ook toe te passen tijdens de houdingen ontstaat er meer ruimte, maar ook meer balans in denken en doen.

Houdingen (Asana’s)

We beginnen met langzame, bijna meditatieve, oefeningen. Daarna volgen er een korte reeks wat uitdagendere oefeningen die soms solitair en soms in een flow gegeven worden. We eindigen met liggende oefeningen voor de rug en heupen.
De Asana’s (houdingen) verlengen je spieren, versterken je rug, verruimen je borst en flanken, geven je kracht en souplesse tegelijk. Bovendien ontwikkel je meer uithoudingsvermogen.

De oefeningen worden op verschillende niveau’s uitgelegd (voor beginners en gevorderden). Ik probeer altijd zoveel mogelijk op verschillende niveaus de instructies te geven zodat iedereen mee kan doen. Waar nodig kun je kussentjes en dekentjes of een alternatieve houding inzetten om toch mee te kunnen doen. Als je wil kan ik voor of na de les je persoonlijk nog wat tips geven. Kom je tijdens de vroege les en wil je voorafgaande aan de les wat extra aandacht dan hoor ik dat graag, ik kan dan wat eerder met je afspreken. Als je op de latere les komt (2e groep) dan doen we dat daarna.

Adres: Annie Londohuis, 9431 MB Westerbork
Telefoonnummer: 0646410751
Stad: Westerbork
Route: Annie Londohuis
Postcode: 9431 MB



op zoek naar gerelateerd: Sandra yoga Westerbork, Mindful Hatha Yoga, Yoga-Midden-Drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wilchryvin, begeleiding in gezondheid en bewustwording Wilchryvin, begeleiding in gezondheid en bew... 349 meter Access Consciousness, Jeunesse distributeur Wil je met meer gemak om gaan met alles w...
QUENO Sportopleidingen QUENO Sportopleidingen 2 km Dit weekend mijn 3e Pilatesopleiding bij Queno gedaan. Opleidingsdagen zijn lekker pr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid