facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agromarkt Midden-Drenthe

Agromarkt Midden-Drenthe

Info

Agromarkt Midden-Drenthe voor al uw agrarische producten, zoals veevoer, stalstrooisel, tuingereedschap en kruiwagens.



"Wij zijn er voor kampeer, outdoor en agro klant, professional en particulier. Met een groot assortiment diervoeders, stalstrooisels, afrastering, kleding en veel spullen voor land, stal, tuin en huis. En veel voor de camper en caravan; ook Benegaz, Campingaz, Fiamma, NDS, zonnepanelen."
Adres: Grondselweg 10, 9418 TP Wijster
Telefoonnummer: 0613616986
Stad: Wijster
Route: Grondselweg 10
Postcode: 9418 TP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grondsels Mobarrow Accu-kruiwagen Grondsels Mobarrow Accu-kruiwagen 61 meter De Tesla onder de kruiwagens, dat zijn de accu-kruiwagens van Bravo. Nu verkrijgbaar ...
Recensies
Vriendelijke en behulpzame mensen. Zelf neem ik hier vlas en voer af voor de paarden. Prijzen zijn goed; net als de keus in voer en stalbedekking. Niet alleen voor paarden, maar voor de meeste boerderij dieren.
Helemaal top... Vriendelijk personeel.
Supervriendelijk. Hier kom je vrolijk vandaan. Geen service is hier te gek. Ze haalden zelfs een zak muesli los om mij een paar kilo mee te geven voor onze kleine shetlander. Alles word in de auto getild. Ik kom hier zeker weer. Heel breed assortiment. Van gaas tot paalisolator Van stalbodem strooisel tot alle soorten paardenvoer Breed honden assortiment Alle soorten hobbyveevoer Werkkleding. En wat ze niet hebben bestellen ze gewoon voor je.
Heerlijke winkel voor hobbyboer en camperaar.
Super fijne winkel. Ik kom hier graag en word altijd goed geholpen. Onlangs heb ik een spel aangeschaft bij Rob. Rob heeft ontzettend veel kennis en deelt dit ook graag. Zoek je een spel? Kom langs bij Rob!
Heerlijke camperplaats, gastvrije eigenaar, zeer rustige omgeving, loos mogelijkheid, drinkwater, electriciteit, keuze tussen gras of harde ondergrond. Voor de klagers, nee er is geen hoogpolig tapijt. Voor ons een aanrader.
Geweldige leuke en gezellige winkel om naar toe te gaan
Zet spullen op marktplaats, en als je dan een bieding uitbrengt haalt hij het product zonder verder bericht weg. Geeft veel vertrouwen... niet dus, voor geen Agromarkt.
Goede winkel, ruim assortiment. Erg vriendelijk personeel. Is nu mijn vaste plek voor paardenvoer en bodembedekking.
Zij nemen alle tijd en hebben geduld voor je vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid