facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agriport Feest op de Haven

Agriport Feest op de Haven

Info

Zaterdag 7 juli 2018 - Feest op de Haven - Middenmeer
Allstarbands - plezier - sport - spel - eten - gezelligheid

Geschiedenis

Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe invulling gegeven aan het Havenfeest. Niet alleen de invulling van de dag is veranderd, maar ook de naam. Sinds vorig jaar staat het evenement van Middenmeer bekend als Feest op de Haven.

Vorig jaar was een het een groot succes. Er is veelvuldig deelgenomen aan de activiteiten en ’s avonds ging het dak er af met de All Star Bands. Ook dit jaar vindt het Feest op de Haven weer plaats en dan op 1 juli 2017. Om 13.45 vindt er een grootse opening plaats en vanaf 14.00 uur beginnen de activiteiten voor de kinderen.

Om 17.00 uur is de prijsuitreiking voor alle knutselwerken en om 19.00 uur gaan de deelnemers van de havenspelen van start. Als iedereen moe is van het aanmoedigen en het tijd wordt voor een drankje, gaan de All Star Bands weer van start.

Ben jij er ook weer bij?

Volg deze Facebook pagina van Feest op de Haven om op de hoogte te blijven van de vorderingen!

We hopen je 1 juli 2017 te zien in Middenmeer!

Adres: Havenstraat, 1775 AA Middenmeer
Stad: Middenmeer
Route: Havenstraat
Postcode: 1775 AA



op zoek naar gerelateerd: feest op de haven middenmeer, kermis middenmeer 2018, feest op de haven middenmeer 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Visitors The Visitors 683 meter Welkom op de pagina van The Visitors. Hier vind je informatie over ons, onze muziek, ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid