facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agrio

Agrio

Info

Agrio is uitgever van diverse vakbladen en websites voor de agrarische sector en marktleider in het bereik van de agrarische doelgroep.

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 1990 is Agrio uitgegroeid tot een veelzijdig en bloeiend mediabedrijf met sterke agrarische wortels. Door de inzet van zo’n 70 communicatie-professionals weet Agrio precies wat er leeft in agrarisch Nederland. Dankzij een onafhankelijke en kritische verslaggeving worden boeren continu voorzien van hoogkwalitatieve vakinformatie die hen ondersteunt bij de bedrijfsvoering.
Daarnaast maakt Agrio samen met bedrijven uit de agribusiness de vertaalslag voor hun optimale communicatie.



"Agrio is een crossmediaal mediabedrijf met sterke agrarische wortels. De kennis die wij delen via onze mediamerken draagt bij aan het wijzer en sterker maken van boerenfamilies. Zo werken wij aan Sterke Erven missie.Daarnaast helpen we uiteenlopende bedrijven met vraagstukken in marketing en media. Voor hen verzorgen wij o.a. vormgeving, videoproducties, fotografie, contentmarketing en events. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Klop gerust bij ons aan voor een kennismaking."
Adres: Handelsweg 2, 7041GX 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314 - 626432
Stad: 's-Heerenberg
Route: Handelsweg 2
Postcode: 7041GX



op zoek naar gerelateerd: Agrio Uitgeverij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Media Hell Media Hell 1 km Media productie bedrijf
Recensies
Heel fijn bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid