facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agrimarkt

Agrimarkt
Adres: Papegaaienburg 5, Vlissingen
Telefoonnummer: +31118460806
Stad: Vlissingen
Route: Papegaaienburg 5


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LIDL LIDL 33 meter
Albert Heijn Aagje Dekenstraat Albert Heijn Aagje Dekenstraat 2 km Ze hebben vaak de helft niet,dingen die kapot zijn en geen oplossing hiervoor alles b...
Recensies
Mooie, gloednieuwe Jumbo!
Heel vaak klopt de kassabon niet ,dus zegt de caissière ,wilt u het bonnetje ,zeg dan ja ,Ik heb zelf in de laatste jaren bij de informatie om het verschil moeten vragen ,ik heb ook al een gratis bloemetje gehad omdat het voor de zoveelste keer niet klopt ,de zetbaas en personeel bij de informatie zijn niet het vriendelijkste en daar kan nooit een sorry vanaf ,maar je centjes krijg je wel terug . Vandaag 01-02-2019heb ik boodschappen gedaan bij de agrimarkt ,ik was verbaasd ,sommige mensen hadden bij besteding van 15 euro een kortingsbon van 5 euro ,wij hebben niets in de bus gehad ,dus verhaal halen bij de baas aan de informatie,alleen de wijken dicht bij de Emte in Koudekerke hebben een bon in de bus gehad ,als vaste klant geeft dat te nadenken .
Prima supermarkt, prijzen zijn hoger dan gemiddeld en vooral de kwaliteit van het vlees valt heel erg tegen. Meerdere malen vers vlees gekocht wat binnen een dag verkleurde in de koelkast. Als het verse vlees net is aangevuld is het vaak nog bevroren in de koeling.
Dure winkel en het vlees is niet te eten. Voor al de spareribs. Geen smaak aan! Goorste spareribs ever bah en dan nog niet over de kippenpoten beginnen wel aardig personeel.
Luxe zaak iets duurder dan doorsnee maar mag pret niet drukken. Veel Zeeuwse producten. Bij binnenkomt aanbiedingen uitgestald. Makkelijk!
heb een doosje parkeerwachtersdrop gekocht agri vlissingen Brak me tanden er bijna op keek ik op de datum was hij al 3 maanden over datum dit kan toch niet.Kon niet meer terug had geen bon meer.
AGRIMARKT EEN HELE FIJNE ZAAK. Altijd staan ze klaar als je iets niet kunt vinden. Personeel altijd vriendelijk aan de kassa. Ze krijgen van mij een dikke 10
Personeel in het algemeen is vriendelijk, artikelen in de vakken bovenaan kan je niet bij als je niet lang bent...moet elke keer vragen of een medewerker mij helpt...
Produkten zijn veel te vaak uitverkocht, niet normaal zoveel lege vakken. Inkoop kan echt een stuk beter.
Folder artikel lag niet in de winkel en ik moest er speciaal naar vragen. Uiteindelijk werd het achter uit het magazijn gehaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid