facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AgriMachinerie/ Car Point

AgriMachinerie/ Car Point

Info

AgriMachinerie is een universeel bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in het in-en verkopen van kleine tractoren, machines en lichte bedrijfswagens.

Geschiedenis

Wij zijn uw mobiliteitspartner voor kleine tractoren en machines, auto's en lichte bedrijfswagens, Zowel in- als verkoop. Voor diegene met een kleiner budget, maar ook voor diegene die wat exclusievers wil. Wij werken enkel op afspraak, dus bel ons even als u langs wilt komen.(06-53685630) Heeft u alleen 's avonds of in het weekend tijd? Geen probleem! Car Point / AgriMachinerie werkt ook dan, wanneer anderen de deuren sluiten!



"AgriMachinerie is een bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in het in- en verkopen van tractoren en kleine landbouwmachines.Wij kopen vakkundig en gericht voor u in.Ook doen wij aan inruil en taxatie.Er is een steeds wisselende voorraad van tractoren en machines aanwezig.Service, Kwaliteit en voor u een gunstige prijs is voor ons belangrijk!Kijk bij ons op de website of uw favoriete merk erbij staat en bel voor informatie of het maken van een afspraak.- Ook 's avonds en in het weekend.- Geheel vrijblijvend natuurlijk."
Adres: Hoofdweg 70, 9615 AD Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 06-53685630
Stad: Kolham
Route: Hoofdweg 70
Postcode: 9615 AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AgriMachinerie AgriMachinerie 0 meter Duidelijk, eerlijk
Recensies
Gezellige mensen en niet duur koffie altijd klaar
Duidelijk, eerlijk
Vertaald door Google fenomenaal, gastbedrijf, groeten Origineel fenomenalno,domaćinska firma,pozdrav
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid