facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AgriHolland

AgriHolland

Info

AgriHolland B.V. is een zelfstandige onderneming gevestigd in Wageningen. De websites www.agriholland.nl, www.foodholland.nl, www.groeneruimte.nl en www.aha-leermiddelenbouwers.nl zijn producten van AgriHolland B.V..

Geschiedenis

AgriHolland B.V. is een zelfstandige onderneming gevestigd in Wageningen. De organisatie bestaat uit tien medewerkers. De websites www.agriholland.nl, www.foodholland.nl en www.groeneruimte.nl en www.aha-leermiddelenbouwers.nl zijn producten van AgriHolland B.V.

www.agriholland.nl richt zich voornamelijk op de agrosector en agribusiness tot en met het erf van de agrarisch producent.

www.foodholland.nl concentreert haar aandacht op de voedselketen vanaf het moment dat de ingrediënten het erf van de producent verlaten tot en met de consument.

www.groeneruimte.nl richt zich op het landschap waar bovengenoemde partijen in opereren en daar waar het landschap aan functieverandering onderhevig is.

Op al onze websites staan nieuws, kennis en vacatures in de genoemde vakgebieden centraal. Als uitgangspunt hebben wij ervoor gekozen om die content te selecteren die u ondersteunt bij uw dagelijkse en toekomstige werkzaamheden. Innovatie, duurzaamheid en mensen(werk) zijn de belangrijkste rode draden die u in al onze content terug zult vinden.

Nieuws en kennis op maat
AgriHolland maakt op verzoek rapporten en speciale nieuwsselecties op maat voor u of uw bedrijf. Bijvoorbeeld om uw medewerkers up-to-date houden. Of op uw website regelmatig uw klanten te attenderen op interessant nieuws. Ons redactieteam kan ook desk research uitvoeren.

Tevens maken wij onderwijs en cursusmateriaal op maat als e-learning, zoals web based trainingen. Meer informatie over het ontwikkelen van leermaterialen vindt u op www.aha-leermiddelenbouwers.nl . Bekijk ook bijvoorbeeld:

- www.bollenacademie.nl
- http://ggi.agriholland.nl
- www.mestgassen.nl
- www.land-bouwverkeer.nl

Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met via 0317 467 666

Adres: Nieuwe Kanaal 9D-3, 6709 PA Wageningen
Telefoonnummer: 0317-467666
Stad: Wageningen
Route: Nieuwe Kanaal 9D-3
Postcode: 6709 PA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Agri sector, Ggi agriholland, Agriwerker, AgriHolland weer, Agrifood vacatures, Vacature Directeur agrarisch, Agriholland login, Agribusiness vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AgroCares World AgroCares World 143 meter Vertaald door Google Geweldig teamwerk Origineel Great team work
Noldus Information Technology Noldus Information Technology 147 meter Ik verander deze in 5 sterren als blijkt dat jullie geen technologie aan China verkop...
TenBa BV TenBa BV 245 meter TenBa BV, Bakkerij Advies | Taxatie | Realisatie Het adviesbureau voor de bakkerijb...
HollandDoor HollandDoor 389 meter Welcome at HollandDoor. We are looking for you! Agro professionals who want to dev...
CTA - Technical Centre for Agricultural and Rural Cooperation CTA - Technical Centre for Agricultural and ... 431 meter CTA develops & provides services that improve access to information and knowledge for...
Eurofins Agro NL Eurofins Agro NL 552 meter Vertaald door Google Uitstekend Origineel Excellent
Bullinga Bouwmaterialen Bullinga Bouwmaterialen 1 km Top bedrijf voor plaatmaterialen.
AgruniekRijnvallei AgruniekRijnvallei 2 km Normaal gaat het snel, maar jammer genoeg hebben ze maar 1 losput. dus als het druk i...
Recensies
Mooie website voor vacatures in agri food business.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid