facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agrifotograaf

Agrifotograaf

Info

Agrifotografie

Geschiedenis

Agrifotografie



"Monique Sutman, agrarisch fotograaf voor de mooiste foto's van het land."
Adres: Oude Boterdijk 26, 6582at Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 0622097903
ln.faargotofirga@euqinom
Stad: Heumen
Route: Oude Boterdijk 26
Postcode: 6582at



op zoek naar gerelateerd: agrifoto oude doos, agrifoto l, agrifoto youtube, agrifoto facebook, agrofotografie, trekkertrekker, agrifoto zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monique Hefti-Sutman Photography Monique Hefti-Sutman Photography 72 meter Monique Hefti-Sutman Photography Word meer wie je al bent en straal dat uit via een u...
Ellen Hylkema Fotografie Ellen Hylkema Fotografie 2 km Je kunt hier terecht voor portretfotografie, profielfoto's en bedrijfsfotografie. Stu...
Recensies
Monique was aanwezig tijdens onze jaarlijkse open dag op ons melkveebedrijf. Ze heeft de sfeer heel mooi op beeld gebracht, ondanks het bewolkte weer. Daarnaast is Monique ook een heel leuk persoon om mee samen te werken en een praatje te maken. Absoluut een meerwaarde voor ons evenement. Dankjewel voor je tijd en je mooie foto's!
Monique is een enthousiaste fotograaf met creatieve ideeën. Ze denkt buiten de box waardoor je originele plaatjes krijgt. Daarnaast is ze goed in mensen/dieren op hun gemak te laten voelen, waardoor je geen 'gemaakte' foto's krijgt. Ontzettend leuk mens!
Monique was aan het foto's maken en filmen op de jongveedag in Egchel, niet een keuring voor koeien maar voor kalfjes en pinken. Ze was er vooral voor de spontane foto's en sfeerfoto's. Maar ons zoontje was haar opgevallen in de ring vanwege de leuke omgang met zijn kalfje. Ze vroeg of ze hem op de foto mocht zetten naderhand met zijn kalfje. Dat vonden wij natuurlijk wel leuk en het resultaat was geweldig. Ze ging erg leuk om met ons zoontje waardoor het resultaat ons enorm verraste. Want zowel het kalfje en ons zoontje staan er enorm mooi op samen waardoor je de dag weer bijna opnieuw beleefd. Erg blij mee dus!
Monique heeft voor ons nieuwe foto's gemaakt voor de site en andere marketing doeleinden. Hiervoor zijn we een aantal dagen op pad geweest. Wij zijn erg tevreden over de foto's van Monique. Ook voor nabewerking van foto's kan ik gewoon nog bij Monique terecht, wat super fijn is.
Bij Monique voel je je altijd welkom, een warme persoonlijkheid, geduldig en met creatieve ideeën. Dankzij Monique hebben wij belangrijke momenten in ons leven vastgelegd op foto, wat ons erg dierbaar is. Maar ook ‘een gewone leuke fotoshoot’ is altijd weer een mooi moment met hele leuke foto’s.
Monique is een fijn mens die snel het ijs breekt en je laat ontspannen tijdens de fotoshoot. Ze neemt de tijd om de foto's te maken. In mijn geval was het helaas grijs en koud weer, waardoor de foto's minder sfeervol waren. Wellicht was het beter geweest de afspraak te verzetten naar een dag met een winters zonnetje.
Een prachtige fotoshoot van onze labrador- en jackrusselllkennel ontvangen geheel verzorgd door Agrifotograaf. Wij zijn zeer tevreden met de uitkomst van de fotoshoot. Hartelijk bedankt Agrifotograaf!
Als collega fotograaf ben ik heel blij met de superleuke foto's die Monique van mij heeft gemaakt. Gebeurt namelijk niet vaak dat ik zelf op de foto sta, laat staan dat ze dan ook nog erg leuk zijn. Bedankt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid