facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agri NL

Agri NL

Info

Dit is de facebook pagina van Agri NL Film & Foto

YouTube: Agri NL



"ID Agro ontwerpt en bouwt stallen die nét even anders zijn. Dankzij onze eigen ontwerp-afdeling én montageteams, kunnen wij met jou meedenken zodat de stal uiteindelijk precies bij jou en jouw situatie past.Je kunt bij ons terecht voor nieuwbouw en stalrenovatie. Onze stallen vallen op door het daglicht en het frisse klimaat in de stal. Klanten kiezen voor een ID Agro stal vanwege het dierwelzijn, de flexibele manier van bouwen en de prettige werkomgeving."
Adres:
Stad: Lemelerveld



op zoek naar gerelateerd: Funda Lemelerveld Vilstersedijk, Funda Weerdhuisweg, Lemelerveld, Bergweg 9 Lemelerveld (funda), Funda Lemelerveld Nieuwstraat, Funda Lemelerveld Waterinkweg, Funda Lemelerveld Blikman Kikkertweg
Recensies
Dankzij een hele fijne samenwerking met ID Agro hebben wij nu een prachtige stal. Bij het plannen waren zij heel meedenkend en er werd rekening gehouden met onze wensen. Er zijn ook veel mogelijkheden om de stal af te werken zoals bv. een foto op de gevel, voor en achtergevels die open kunnen,... Ook alle afspraken werden correct nagekomen. Wij zijn heel tevreden!
Afgelopen winter heeft id-agro bij ons een nieuwe voerkeuken geplaatst, het hele proces van aankoop, bouw en oplevering is tot volle tevredenheid gerealiseerd, plezierige mensen die met je meedenken!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid