facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agri Care Car

Agri Care Car
"Professionele Autopoetser"
Adres: de drieslag 7, 8251JZ Dronten
Telefoonnummer: 0880206000
Stad: Dronten
Route: de drieslag 7
Postcode: 8251JZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wisentweg Wisentweg 436 meter
Agribord.nl Agribord.nl 2 km Wij zijn Agribord.nl, opgericht door studenten van de Aeres Hogeschool in Dronten. Wi...
Hofwinkel Hofwinkel 2 km Erg fijne winkel met goede producten. Dat niet alleen, ze zijn erg behulpzaam en vrie...
De Pompoenenkar De Pompoenenkar 6 km Het gehele jaar door biedt de pompoenenkar creatieve workshops aan op het gebied van ...
Wiersum Plantbreeding BV Wiersum Plantbreeding BV 7 km Mooi bedrijf, interessante producten
Nederlandse Akkerbouw Vakbond Nederlandse Akkerbouw Vakbond 123 km De Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV) heeft als missie een goed inkomen en goede mar...
Recensies
Hele aardige eigenaar. Had een nette BMW gekocht voor een nette prijs. Helaas ging er iets stuk tijdens de garantie periode en dit bleek een prijzige reparatie te zijn. Na contact te hebben gehad met Arjan werdt dit echter meteen opgepakt, zo snel mogelijk verholpen en volledig betaald door hem zoals afgesproken onder de garantie voorwaarden. Ben zeer tevreden over de aankoop en de verkoper.
Voor de 2e keer een auto bij Arjan gekocht. Ben zeer tevreden met mijn aankopen bij carcleaning. Alles netjes geregeld en de auto stond er volgens afspraak super mooi bij! Zeer tevreden dus met carcleaning dronten. Deze man verstaat zijn VAK en is een zeer betrouwbaar persoon die zijn afspraken na komt! Ga zo door!
Prima service en altijd klantvriendelijk, auto netjes en conform afspraak opgeleverd. De mooie cabrio kreeg binnen garantie termijn een paar kleine kuren, maar die werden direct opgelost!
Arjan is een superaardige kerel. Komt vertrouwd over, geen slappe verkoopverhaaltjes maar direct op een ontspannen goeie manier ter zake. Nette showroom met prachtige auto's voor meer dan nette prijzen. Kreeg gelijk de autosleutel om een stukje te proefrijden. Veel bedrijven doen hier moeilijk over bij een spontaan bezoek zo niet bij CCD. Directe aanrader ..
Mede dankzij inruil een schitterende wagen gekocht bij deze zaak, waarvan ik nog iedere dag erg veel plezier heb. Je hebt te maken met een vakman in zijn branche, die daarnaast fatsoenlijk de tijd voor je neemt.
Zeer mooie Peugeot Partner gekocht bij Car Cleaning Dronten. Naderhand kwam ik er achter dat de verwarming het niet meer deed. Ik had Car Cleaning Dronten gebeld om te vertellen dat de verwarming kapot was. Uit zich zelf gaf hij al aan dat ik terug kon komen met de auto om de auto te laten repareren zonder extra kosten. Toen ik aankwam vertelde hij uit zich zelf dat hij er een volle tank diesel in zou doen ter compensatie van het terug rijden, helemaal top toch! Ik raad Car Cleaning Dronten zeker aan!
Vriendelijjk en geduldig. Goeie prijs / kwaliteit verhouding.
Een mooie VW Polo gekocht bij Car Cleaning. Zeer goed en vakkundig geholpen. Professionele zaak waar je als klant echt op je gemak voelt. Een aanrader!
Auto laten schoonmaken bij CarCleaning Dronten. Voor een zeer nette prijs enorm goed werk geleverd, duidelijk in communicatie en zeer flexibel met afspreken.
Erg goed en duidelijk contact vervolgens geleid door stukje top service. Super blij met me aankoop ! Bedankt Arjan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid