facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AGO advies Hypotheek en verzekeringen

AGO advies Hypotheek en verzekeringen

Info

Tussenpersoon voor alle hypotheken in Nederland. Deskundige begeleiding van Belgische klanten naar Nederland.
Afspraak 's avonds en zaterdag mogelijk.

Geschiedenis

AGO advies

Wij zijn reeds meer dan 15 jaar actief in de hypotheek en verzekeringsbranche in de Raadhuisstraat te Hoogerheide. Een ruim inloopkantoor waar u altijd direct terecht kunt. , Sinds 1 oktober 2012 hebben wij onze werkzaamheden voortgezet vanuit een eigen pand aan de Raadhuisstraat 117 te Hoogerheide, tesamen met Woonhuis Makelaardij.

HYPOTHEKEN

Mede door de duidelijke, vaak eenvoudige, manier van uitleggen van de diverse mogelijkheden en voorwaarden van het verstrekken van een hypotheek, kunnen we zeggen dat we een meer dan volwaardig partner voor u zijn. Voor Belgische klanten nemen we uitgebreid te tijd om hun goed voor te bereiden op hun emigratie naar Nederland.

Dat we daarbij onder meer gebruik maken rechtstreekse contacten met geldverstrekkers alsmede van o.a. grote inkoopcombinaties mag voor zich spreken. Bij een goed advies hoort immers wel de mogelijkheid om de beste hypotheek aan te kunnen bieden. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw gratis aankoopbemiddeling aan te bieden, daar wij in de gelegenheid zijn gebruik te maken van de diensten van een gecertificeerd VASTGOEDPRO makelaar. Gemak onder 1 dak.

VERZEKERINGEN / BELASTING AANGIFTE / ADMINISTRATIE

Door de koppeling van verzekeringen en belastingtechnische vragen (o.a. invullen van uw aangifte) bent u in één keer bij ons op het juiste adres. Dichtbij en gemakkelijk.

Een nieuw bedrijf opstarten ? Loop dan ook gerust eens binnen. Wij adviseren u uitgebreid over de vele zaken die daarbij komen kijken.

Belangstelling ? Ervaar de uitleg en deskundigheid van AGO advies en u heeft een nieuwe partner voor al uw verzekerings-, belasting- en financieringszaken bij u in de buurt. Bel 0164-612040 voor een afspraak bij u thuis of op kantoor, overdag of 's avonds.

Uw "erkend hypotheek" adviseur Arthur van de Goor



"Uw onafhankelijk tussenpersoon voor hypotheek en verzekering."
Adres: Raadhuisstraat 117, 4631ND Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164612040
Stad: Hoogerheide
Route: Raadhuisstraat 117
Postcode: 4631ND


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: AGO Verzekeringen
Recensies
Hele fijne ervaring gehad met Ago Advies. Met het kopen van onze eerste woning heeft Ago Advies ons heel goed geholpen. Alles was voor ons nieuw, waardoor het heel fijn was dat Arthur en Karen ons hierin begeleidde. Ze keken goed naar onze mogelijkheden en wensen, en hier werd ons advies op gebaseerd. Alle stappen werden met ons doorlopen en als we ergens vragen over hadden konden we altijd terecht bij Karen en/of Arthur. Wat overigens hele vriendelijke en behulpzame mensen zijn. Erg te spreken dus over Ago Advies. Bedankt!
Arthur heeft ons erg goed geholpen. We hebben hier een hypotheek af kunnen sluiten met een rente lager dan dat we zelf ooit hadden kunnen vinden. We zijn erg tevreden met de duidelijke en eerlijke uitleg en goede hulp. Voor ons was het allemaal nieuw, maar ze hebben ons ten alle tijden goed geholpen met alle vragen en zaken. Ook hebben ze voor ons meteen opstal en inboedelverzekeringen vergeleken, echt super handig. Opnieuw tegen lagere prijzen dan bij zelf online vergelijken. Niet alleen Artur heeft ons goed geholpen, Linda en andere medewerkers van het kantoor ook. Complimenten, hier ga ik graag nog eens naartoe voor advies. **** Arthur helped us really well. We've got a mortgage with a lower rate than we would ever be able to find ourselves. We are happy with the clear and honest advice and help. It was all quite new for us, but they helped out with all our questions. They've also compared home insurances for us and found a great one with again lower rates than we could find ourselves, this comes in very handy! Nog only Arthur helped us great, but also Linda and the rest of the AGO team. Our compliments, we'll definitely return for some more advice in the future.
Zeer deskundig geholpen ondanks dat we te maken hadden met een fikse restschuld kreeg Arthur het voor elkaar dat we een nieuwe woning konden aankopen. Ago advies heeft ons ook grotendeels geholpen met de aankoop begeleiding van de nieuwe woning, kortom 5* meer dan waard.
Ik ervaar al jarenlang dat men betrokken is en de juiste adviezen geeft op de verschillende vlakken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid