facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AGNES ver-TROUWT

AGNES ver-TROUWT

Info

Alles kan, alles mag, het is jullie dag!

Geschiedenis

Wat leuk dat ik jullie interesse gewekt heb!
Jullie huwelijksceremonie! Het zou een eer zijn, om deze dag met jullie te kunnen delen.
Ik zie het als een uitdaging, om op een van de belangrijke momenten in jullie leven, een bijdrage te kunnen leveren.
Ik heb ervaring opgedaan als ‘trouwvrouw’ , presentatrice op televisie (programma Sjpek mit Eier, bij OR6), spelbegeleider, presentatrice tijdens evenementen, actrice in commercials en films, trainingsactrice, en als teambuilder. Hierdoor heb ik geleerd te spreken in het openbaar en mensen te animeren en emotioneren.
Door een goed gesprek met jullie, hoop ik jullie beter te leren kennen om er zo gezamenlijk een fantastische ceremonie van te maken.
Elk mens is uniek, elk paar is uniek, en dat maakt voor mij elk bruidspaar alsof het m’n ‘eerste’ is. Ik vind dat elk bruidspaarzijn ‘eigen’ ceremonie verdient, precies zoals jullie hadden verwacht. Jullie zijn de hoofdpersonen!

Wat kunnen jullie verwachten;
Een heleboel van mijn tijd, maar vooral eigen inspraak en regie over jullie ceremonie. Door gesprekken en voorbereiding ben ik geen “vreemde” meer als ik voor jullie sta op jullie belangrijke dag.
Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kijken we of het klikt en of jullie de ceremonie door mij willen laten verzorgen.
Daarna volgt er een tweede gesprek ongeveer 4 tot 6 weken voorafgaand aan de ceremonie, waarbij we de ceremonie en de speech bespreken.
De afwikkeling van de formaliteiten met de gemeente waar jullie trouwen (alleen van toepassing bij een wettelijk huwelijk).Jullie geven, bij het de melding van voorgenomen huwelijk (voorheen 'ondertrouw'), bij de gemeente aan dat jullie een eigen trouwambtenaar hebben gekozen. Ik zal jullie dan voorzien van de benodigde papieren, en omdat ik al buitengewoon ambtenaar ben( in de gemeente Roerdalen en Roermond),is dat een kleine formaliteit.
Bij een ceremonieel huwelijk, of een herbevestiging, zorg ik voor mooie ceremoniële huwelijksaktes in tweevoud.
Een akte kan op maat worden opgesteld.
Jullie mogen mij altijd via telefoon, appen en/of mailen, tot de dag van de ceremonie alle wensen en bijzonderheden tot in detail doorgeven en bespreken..
De (trouw)ceremonie zelf!
Indien gewenst speciale getuigenverklaringen voor kinderen

Adres: Theissenstraat, 6074hv Melick, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0618224588
Stad: Melick
Route: Theissenstraat
Postcode: 6074hv


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid