facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Age van 't Hoff 2-wielers

Age van 't Hoff 2-wielers

Info

Al 4 generaties goede service en kwaliteit.



"Sinds 1914 en 5 generaties lang. service en alleen de beste merk fietsen. Met gediplomeerd personeel. Kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor ons. Gazelle. Koga. Batavus. Sparta. Urban Arrow. Loekie. Agu"
Adres: Marijkestraat 22, 3621 DC Breukelen
Telefoonnummer: 0346261475
Stad: Breukelen
Route: Marijkestraat 22
Postcode: 3621 DC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Van 't Hoff fietsen, Fietsverhuur Breukelen, Fietsverhuur Maarssen, Fietsverhuur Loenen aan de Vecht, Fietsverhuur Bunnik, Urban Arrow huren Utrecht, E-bike zondag open, Elektrische fiets kopen Ede
Recensies
Vandaag met pech langs de weg komen te staan tijdens een stukje fietsen. Gelukkig was ik dichtbij deze mooie fietsenwinkel met werkplaats. Bij binnenkomst ben ik direct perfect geholpen door een enthousiaste jongeman. Zelfs mijn water bidon is nog bijgevuld op hun voorstel! Het moge duidelijk zijn dat service hier hoog in het vaandel zit! Dankjewel redders in nood!
Heel tevreden over de goede service van Age van ‘t Hoff en z’n team. Als er onverhoopt toch iets mis is met je fiets kun je altijd even langs en wordt je direct geholpen! Dat is wat mij betreft heel veel waard.
Een echt goede fietsenmaker die van de hoet en rand weet. Geen vraag blijf onbeantwoord door het team van Age. Ze verzinnen altijd een oplossing voor jouw fiets probleem of reparatie. Maar ook als een gewoon goeie nieuwe of tweedehands fiets zoekt die bij jouw past, dan weet het personeel precies de juiste vragen te stellen waardoor jij niet alleen met glimlach de zaak weg fiets, ook daarna nog jaren plezier van je fiets hebt. Ik spreek dan ook uit eigen ervaring. Kortom kom eens kijkje nemen en ontdek wat echte topservice, gezellig sfeer en aardig team voor jouw fiets kan betekenen!
Super fijn bedrijf! We hebben vandaag onze nieuwe e-bikes opgehaald. Zonder hun hulp zouden ze pas in augustus geleverd worden. Super vriendelijke medewerkers waar service hoog in het vaandel staat. Dat maak je tegenwoordig niet overal meer mee. Hier wordt je als klant gewaardeerd.
Goede service en zeer klant vriendelijk. De fietssleutel van mijn dochter was afgebroken, ze kreeg het advies om eerst naar de sleutelmaker te gaan. Helaas kon deze het probleem niet oplossen, dus heeft Koos het slot open moeten zagen. Bedankt voor het meedenken. Groet Irena
Zojuist mijn nieuwe Batavus fiets opgehaald. Ondanks dat ik lang moest wachten, Gazelle fiets slecht leverbaar, door de eigenaar alternatief aangeboden. Deze binnen 1 week geleverd. Top service! Kom hier zeker terug.
Al 2 keer hier een e-bike gehuurd. Zeer vriendelijk en klantgericht. Ook prima info gehad over de regio. Heel handig als je niet bekend bent in de regio. Dus 5 sterren meer dan waard!!
Super geholpen. Ze hebben zelfs de moeite genomen om versnellingen van een andere fiets over te zetten op de gewenste fiets omdat de levering anders te lang zou duren.
Van de week mijn racefiets langs gebracht om de versnellingen te laten stellen. Vandaag gefietst en de versnellingen schakelen weer als een zonnetje! Fijne service, goed en snel geholpen . En dat voor iets meer dan twee tientjes. Top!
De fiets lijkt in prima staat. Was ook in orde bij ontvangst. Nog geen klachten na een aantal weken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid