facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agathos Ambulante Hulpverlening Rijssen e.o.

Agathos Ambulante Hulpverlening Rijssen e.o.

Info

Agathos Hulpverlening Rijssen biedt kwalitatieve (intensieve) ambulante hulpverlening (thuis) aan kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen en gezinnen. We helpen mensen met hulpvragen rondom opvoeden, psychosociale en psychiatrische problematiek.



"Agathos hulpverlening is een onderdeel van de landelijk werkende organisatie Leliezorggroep. Wij werken vanuit Bijbels perspectief en bieden zorg aan iedereen ongeacht levensovertuiging. Sinds 2005 werken wij met een enthousiast team in de regio Twente. Wij bieden Intensieve Ambulante Hulpverlening IAH. Dat wil zeggen: hulp bij u in de thuissituatie. Onze standplaats is Rijssen, hier bevindt zich ons kantoor. Van hieruit zijn wij werkzaam in verschillende gemeenten in de regio Twente."
Adres:
Telefoonnummer: 010 - 2640777
Stad: Rijssen


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid