facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AGA Dans en Aerobics

AGA Dans en Aerobics

Info

AGA Dans en Aerobics geeft dansles aan alle leeftijden op meerdere niveau's. Van peuterdans tot selectie en van dancemix tot aerobics.

Geschiedenis

De Avezaathsche Gymnastiek en Atletiekvereniging is in maart 1952 opgericht voor de dorpen Kapel- en Kerk-Avezaath. Destijds begonnen met gymnastiek- en atletieklessen, het aanbod is in de afgelopen jaren aangepast aan de ontwikkelingen van de maatschappij.

Waar vroeger al peuters, kleuters, tieners en volwassenen fanatiek de lessen volgden, is daar nu weinig verandering in gekomen. Nog steeds biedt AGA voor iedereen wat wils. Vanaf 4 jaar ben je van harte welkom om lid te worden van onze vereniging!



"Ons motto is dat iedereen zich welkom moet voelen en dat we voor iedereen klaar staan, ongeacht wie je bent. Heb je nou nog geen danservaring, of juist heel veel? Wij hebben meerdere groepen per leeftijdscategorie, zo is er voor iedereen wat wils. Wil je meedoen met wedstrijden en speciale optredens? Dan kan je bij ons selectie-team!Ook geven we aerobics voor volwassenen. U kunt hier kiezen uit aerobics high impact of low impact. Bent u meer een danspersoon? Wij geven ook dansles aan volwassenen!"
Adres: Daver 46, 4012 BC Kerk-Avezaath
Stad: Kerk-Avezaath
Route: Daver 46
Postcode: 4012 BC


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Doe je dans
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid