facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aga Auto Glas Almere

Aga Auto Glas Almere

Info

Heeft u Autoruit Schade? Sterretje of Scheur? Wij Maken het in regio Almere bij u Thuis of op Uw Werk.

Adres: Andy Warholstraat 1, 1328 LA Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 537 3548
Stad: Almere-Stad
Route: Andy Warholstraat 1
Postcode: 1328 LA


Recensies
Autoruit vervangen, maar met schade terug gehad, niet tevreden, en probleem niet opgelost , laat mij wegrijden met motorkap die niet dicht zat en extra kosten moeten maken om het frontframe weer te herstellen, ik kom hier niet meer!
Prima service voor een normale prijs. Het sterretje in mijn voorruit was in een half uurtje verdwenen terwijl ik een bak koffie dronk. Top service!
AGA Autoglas zit ook achter de website autoruiten.nl al geven ze dit zelf niet aan. Op deze site worden gratis ruitenwissers beloofd, maar deze zijn ze bij het vervangen van de ruit vergeten mee te nemen. Daarna willen ze ze niet opsturen omdat dit teveel kost ..., maar komen ze ze wel een keer langs brengen. Na drie maanden wachten moet ik ze nog krijgen... Verder reageren ze ook niet op berichten die je via Contact op hun website plaatst. Kortom onbetrouwbaar.
Kapotte autoruit van mijn BMW is heel netjes en vakkundig vervangen door de eigenaar. Het is een aardige, eerlijke en hardwerkende man die zijn vak echt verstaat.
Goedkoop mijn Autoruit kunnen oplossen. Beter dan Carglass en al die andere partijen. Super bedankt Aga Autoglas Jullie zijn Toppers.
Prima werk wordt daar geleverd met het vervangen van mij vooruit. Alleen de wachtruimte is klein, maar er liggen stapels bladen om te lezen.
Snelle service! Gezellig personeel. Groet! Retro Computer Museum. Tot de volgende keer.
Bestaat helemaal niet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid