facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AG Allround Timmer- en stucwerken

AG Allround Timmer- en stucwerken

Info

Renovaties, oud en nieuwbouw, timmeren, stukadoren. Advies en begeleiding tijdens het bouwproces.

Adres: Seevancksweg 16, 1474 HD Oosthuizen
Telefoonnummer: 0299743233
Stad: Oosthuizen
Route: Seevancksweg 16
Postcode: 1474 HD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timmerbedrijf EW Timmerbedrijf EW 306 meter
Recensies
Ik ben superblij met vader en zoon. Harde werkers, vriendelijk, low profile aanwezig in huis, en mooi resultaat. Er waren wat hobbels te overwinnen, zoals het plaatsen van een dakraam in een onmogelijk dak met ondertussen een dikke bui op hun kop, maar het is allemaal gelukt en ze floten gewoon door. Daardoor was er wat uitloop, maar Aad kwam op zijn vrije dagen de klus afmaken. Geen greintje chagerijn en niks afgeraffeld. En alles alle dagen netjes achtergelaten, stofzuigen en alles. Tussendoor overleggen ze alles hoe je het hebben wil, en zijn ze flexibel met de wensen van de klant, maar denken ze ook mee. Als ik nog eens een klus heb, mogen zij hem zeker doen. Ik ben blij!
Beste Rosita en Mitchell, Op het eerste gezicht leek het er goed uit zien. Toen werd later het badkamerkozijn erin gezet. Voor mijn gevoel was dat te snel gebeurt en afgeraffeld, dit omdat sommige schroefgaten niet dichtgesmeerd warenbij de andere kozijnen wel, de plinten er raar en scheef opzaten aan de badkamer zijde en er nog stukken hout in de muur zaten van het stellen. Daarnaast vond ik de meeste kozijnen wat hoog van de grond staan en deze waren ook allemaal op verschillende hoogtes. Dit alles is met Mitchell besproken, alles was normaal en er was niks aan de hand werd mij verteld. Bij de aflevering is er ook geen rondje gelopen. Ook het contact liep op het laatste moment niet soepel omdat er niet op mijn vragen gereageerd werd. Ik heb door dit alles besloten een ander bedrijf in te schakelen. Nu bleek ook bij het inmeten door het andere bedrijf dat de helft van de kozijnen er scheef inzaten en toch veelste hoog van de grond zaten. Geen AG Alround meer voor mij.
Hal en trap later stucadoren het resultaat viel erg tegen, neemt geen contact op met klant na opmerkingen.
Vertaald door Google AG Allround heeft het proces van een complexe renovatie van een verwaarloosd appartement relatief soepel weten te laten verlopen, juist omdat ze altijd denken in oplossingen. Ze zijn uiterst betrouwbaar, super behulpzaam en het belangrijkste, het eindresultaat van mijn appartement in Amsterdam Zuid is van hoge kwaliteit en ziet er geweldig uit. Origineel AG Allround has been able to make the process of a complex renovation of a neglected apartment a relatively smooth process, just because they always think in solutions. They are extremely reliable, super helpful, and most important, the end result of my apartment in Amsterdam Zuid, is of high quality and looks amazing.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid