facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch

Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch

Info

Dit is de officiele site van de Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch. Wij zijn al 120 jaar specialist op het gebied van afvalinzameling.

Geschiedenis

Met ruim 130 medewerkers en 60 voertuigen verzorgen wij, door weer en wind, de afvalinzameling in de regio. Hierbij richten wij ons op meerdere terrreinen:

Inzameling huishoudelijk afval bewoners 's-Hertogenbosch. Naast het legen van zowel de grijze als groene container verzorgen wij ook de inzameling van textiel-, glas- en kunststof containers in de openbare ruimte.

Inzameling huishoudelijke afval regio gemeenten. In acht omliggende gemeenten zamelen we het huishoudelijk afval in. Soms maar een fractie, soms al het afval.

Inzameling afval bij bedrijven, instellingen en horeca. Waar gewerkt wordt, komt afval vrij. De Afvalstoffendienst zamelt bij ruim 3.000 bedrijven in de regio het bedrijfsafval in.

Exploitatie KCA-depot. Op de Treurenburg 5 exploiteren we een groot kca-depot. Een opslagplaats waar zowel het gevaarlijk afval uit 's-Hertogenbosch wordt op- en overgeslagen maar waar ook het afval uit een groot gedeelte van Zuid-Nederland naar toe wordt gebracht. In dit depot worden alle ingezamelde stoffen gesorteerd en naar de uiteindelijke verwerkers getransporteerd.

Exploitatie van twee milieustations. Particulieren en bedrijven kunnen hun afval zelf kwijt in de twee milieustations in 's-Hertogenbosch.

Exploitatie van overslagstation. Op Treurenburg beschikken wij over een overslagstation. Volle vuilniswagens rijden hier naar toe en storten het afval in deze hal. Uitgesorteerd gaat het afval in containers, waarna het naar diverse verwerkers of de verbrandingsoven gaat.

Adres: Titaniumlaan 1, 5221 CJ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: Algemeen (073) 615 65 00
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Titaniumlaan 1
Postcode: 5221 CJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Afvalstoffendienst Vught, afvalkalender 2021 's-hertogenbosch, Afvalstoffendienst Oisterwijk, Afvalstoffendienst Rosmalen, Klein chemisch afval Den Bosch, Gft afval Den Bosch, Plastic container Den Bosch, Afvalstoffendienst Den Bosch app
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evers Kassasystemen Evers Kassasystemen 248 meter Evers Kassasystemen is met 33 jaar ervaring de specialist in kassasystemen en betaalo...
Schrijverke- Kinderopvang Schrijverke- Kinderopvang 842 meter Met een goed gevoel je kind achter laten. Precies wat je wil van een kinderopvang.
TaXapi TaXapi 1 km Ik ben bekend met andere taxatiesoftware en vind dit pakket prettig en gebruiksvriend...
Eye for Design Eye for Design 1 km De Facebook pagina van Eye for Design agenturen
JvW Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf JvW Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf 1 km Glasbewassing en schoonmaak werkzaamheden in de omgeving Den Bosch (40 km). Neem vrij...
105 Geniecompagnie waterbouw 105 Geniecompagnie waterbouw 1 km Hier kunt u informatie en routebeschrijvingen vinden over 105 Gnciewb.
BMN Den Bosch BMN Den Bosch 2 km Oude werkgever
Bringle Bringle 2 km Fantastische fulfilment partij. Binnen een dag was alles geregeld, de voorraad zelf l...
Day Eight Day Eight 2 km Moest iemand ontmoeten halver wege alleen jammer dat de slagboom naar beneden was Was...
BAAC BAAC 2 km Interessante maar geen waardevolle opgravingen in Oirschot
Erik van Rosmalen Tekst en Fotografie Erik van Rosmalen Tekst en Fotografie 2 km Reportages, portretten of beeldverslagen voor bedrijven en particulieren. Bekijk ook ...
Aquacare Europe & Service Aquacare Europe & Service 2 km Totaaloplossingen waterbehandeling
Yellow Cubes Yellow Cubes 2 km Wij zijn trots deel uit te maken van het Yellow Cubes netwerk. Het netwerk heeft zich...
DrukkerijvdHeijden DrukkerijvdHeijden 2 km Denken mee en leveren snel
OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en B... 2 km Brancheorganisatie voor de professionele schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in Ned...
MiniOpslagEmpel MiniOpslagEmpel 2 km Beste opslag in de gehele regio!
Weener XL Weener XL 3 km Wenner XL. Het is het beste . mijn grootste felicitaties aan deze organisatie en ha...
Verhulst Verbouwingen Verhulst Verbouwingen 3 km Verhulst Renovatie & Onderhoud BV www.verhulstverbouwingen.nl
Recensies
Ik werd gevraagd gisteren te bellen over het dagdeel dat m'n matras opgehaald werd, maar ik werd alleen maar kort en bondig elektronisch doorverwezen naar het bellen op een later moment. Nu moet ik de hele dag thuis zitten wachten en maar hopen dat ze't ding inderdáád komen ophalen. Héél erg slecht en ik ben héél erg kwaad. Ik woon hier 33 jaar en ik maak voor het eerst gebruik van deze dienst. Echt ongelóóflijk!!! **************************LATER*********************************** Gelukkig werd het tóch in de middag opgehaald. Die mensen snapten niets van het feit dat de telefoon niet opgenomen werd. Nou ja.....het ding is weg, dus ik geef er een paar sterren bij, maar de vervelende nasmaak is niet weg.Services: Verwijdering van meubels
Origineel 3 jaar geleden Helaas is deze afvalstoffendienst alleen bereikbaar op kantoortijden terwijl de ondergrondse containers altijd NA kantoortijd vol zit. En ik dus weer met mijn afval naar huis kan gaan. Het duurt helaas ook vaak meer dan 2 dagen voordat het probleem opgelost is. Update 13-06-2022 Bedrijf is nog steeds alleen bereikbaar tijdens kantoortijden. Ondergrondse containers zitten al vanaf vorige week vol zonder dat er echt iets aan gedaan wordt ondanks meerdere meldingen uit de buurt
Ondanks hebben we als flatbewoners problemen gehad met de Afvalstoffendienst, omtrent een berg kartonafval dat bij ons in het afvalruim lag, langs de straat waar ook de schuren langs liggen. Dit probleem is inmiddels opgelost, deels. Het karton is iig weggehaald Ik weet niet of de afvalstoffendienst of de Weener XL dat heeft gedaan, maar de afvalstoffendienst beweerd dat alleen de 8 een-gezinswoningen gecontracteerd zijn met de ASD, en het andere deel van de woonvorm waar ik en 11 á 12 andere mensen met een autismediagnose onder een instelling wonen, niet gecontracteerd zijn. Een leidingevende in het bedrijf beweerde dat. Vreemd, heel vreemd. Maar dit probleem proberen we snel mogelijk te verhelpen. De afvalstoffendienst is er voor om vuilnis en karton en dergelijke op te halen. In ieder geval stem met twee sterren van 1 naar 3 verhoogd, omdat het probleem deels is opgelost.
De prijzen kloppen echt niet als je stort.. 1 kastje van heel goedkoop licht hout wordt gerekend als 120 kilo gestort. En dit is niet de 1e keer.. geen wonder dat mensen het gewoon in brandgangen dumped met deze oplichting.
Triest zoals ze de boel besodemieteren: de chauffeur is te lui om een briefje aan de container te hangen als de buurman zijn auto naast de container parkeert en hij er dus niet makkelijk bij kan. Maar wél in zijn systeem zetten dat hij er briefjes aan gehangen heeft. Als je dan belt dat ze de container niet geleegd hebben krijg je te horen dat er briefjes aan gehangen zijn echt niet dus!!!, en dat je zelf maar met de container naar de milieustraat moet gaan!!!! Niet hun probleem!!! Eén: de chauffeur is nog te lui om van zijn gat te komen; Twéé: op kantoor daar leggen ze hun fouten maar neer als jóuw probleem! Klootzakken!
Nou, ik ben dus positief! Ben zojuist heel netjes geholpen aan de telefoon. Hoefde niet zo lang in de wacht te staan, aardige mevrouw heeft me geholpen. Ik kreeg antwoord op mijn vragen en krijg ook een nieuwe sticker opgestuurd voor mijn grijze container. Thumbs up voor de telefoniste!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid