facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afvalscheidingsstation De Stits

Afvalscheidingsstation De Stits
Adres: Mostperenlaan 2, 3452 DN Utrecht, Nederland
Telefoonnummer: 14 030
Staat: Utrecht
District: Utrecht
Stad: Utrecht
Route: Mostperenlaan
Huisnummer: 2
Postcode: 3452 DN


Openingstijden

maandag: 10:00–16:55
dinsdag: 10:00–16:55
woensdag: 10:00–16:55
donderdag: 10:00–16:55
vrijdag: 09:00–16:55
zaterdag: 09:00–16:55
zondag: Gesloten

Recensies
Bij afgifte oude kleding werd ik onaardig bejegend door de medewerker. Ik had ook nog babyspeelgoed bij me. Hij wilde dat niet aannemen. Upstairs!! riep hij. Zeer onaangenaam en onbeschoft .
Prima afvalscheidingsstation, in het weekend uiteraard wat drukker dan doordeweeks. Bij twijfel waar je je afval kwijt kan lopen er genoeg medewerkers om je te helpen.
Hele goede plek om je banden op te pompen.nAfval kun je natuurlijk ook bij de stits kwijt. Goed georganiseerd.nBandenpomp staat buiten de poort, daar kun je dus altijd bij. Prachtig systeem. Kenteken invoeren en hij weet hoeveel lucht er in moet.nVerder kun je aangeven of je zwaar belast rijdt, zomer/winterbanden hebt, zuinig wil rijden enz. Je kunt een vrijwillige bijdrage storten. Wel doen hoor ;-
1 van de personeelsleden was ontzettend gehaast en ongeduldig.nnHierdoor werden wij gestressed waardoor er een incident gebeurde glas van een zware kast spatte uit elkaar. De man werkzaam op zaterdag 12 november kwam toen op zeer pissige manier melden dat alles opgeruimd moest worden. Is begrijpelijk maar de manier hoe het werd overgebracht is niet OKnnPrima locatie, klantvriendelijkheid moet echt iets aan gedaan worden.
Vandaag, 01-09-2021 erg rustig. Ben er net voor opening. 2 de in de rij wachtenden. Laat iemand met bakfiets voorgaan, want met de fiets ben je natuurlijk sneller. Bakfiets mama heeft geen tijd om te wachten. Het duurt immers nog 5 hele minuten voor ze open gaan. Druk,druk,druk. Kinderen op school om 10.00 uur , wasmachine staat aan, vaatwasser draait. Al helemaal hier naartoe gefietst, want wat je wil storten pas niet in de ondergrondse container. Pfff 5 minuten dat duurt lang. Gooi je het toch lekker bij de glasbakken. Er is vast wel iemand anders die het voor je gaat opruimen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid