facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afvallen met Lot

Info

Personal training aan huis | Inclusief voedingsbegeleiding | Door bijna heel Nederland | LETS DO IT�

Geschiedenis

Afvallen? Met Lot!

Tegenwoordig wordt er veel van ons verwacht en stellen we hoge eisen aan onszelf. Met ‘Afvallen met Lot’ wil ik de lat juist daarom niet te hoog leggen om het gewenste gewicht te bereiken. Als voedingscoach zorg ik dat jij jouw einddoel ook echt haalt, gemotiveerd blijft en dat je het gewenste gewicht langer vasthoudt. We maken iets leuks van het afvallen en vieren elke verloren kilo.

Samen stellen we reële, haalbare doelen op en kijken we naar huidige eetgewoonten. Stap voor stap werken we toe naar het maken van bewustere keuzes en een gezondere leefstijl. Klinkt eenvoudig, toch? Én dat is het ook. Ik ben er om samen met jou de uitdaging aan te gaan. Ik heb er nu al zin in, jij ook?

Voedingscoaching thuis of online?
Afvallen met Lot kan thuis, maar ook online kan ik jou helpen om jouw doel te behalen!

Adres: Agro Business Park 22, 6708 PW Wageningen
Telefoonnummer: 0638439774
Stad: Wageningen
Route: Agro Business Park 22
Postcode: 6708 PW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Niels Kuiper Praktijk Niels Kuiper 1 km De Collum Behandeling is een nieuwe behandeling van nekproblemen, zoals whiplash. De...
Recensies
Sinds enkele weken aan mijn gezondheid/afvallen aan het werk met de fantastische hulp van Charlotte. Je krijgt echt ondersteuning op maat en daarnaast ook nog eens heerlijke recepten. Niet meer twijfelen, ze is echt dat steuntje in je rug dat je nodig hebt!
12 weken goede begeleiding! Duidelijke intake, goede tips omtrent sporten en voeding, tussentijdse feedbackmomenten en een mooi eindgesprek. Mijn doel is bereikt! Dank je wel!
Charlotte is erg enthousiast, haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Verder heeft ze erg goede ideeën en leuke en lekkere recepten. Echt een aanrader.
Afvallen met Lot is op een positieve en nuchtere manier een nieuwe gezonde levensstijl eigen maken. Charlotte doet dit op een bevlogen en zo een enthousiaste manier die aanstekelijk werkt en ervoor zorgt dat je na haar begeleiding nog steeds voelt dat ze trots op je is dat dit is gelukt!
Heeft me uitstekend geholpen bij mijn nieuwe eetgewoonten. Ben inmiddels 6 kilo kwijt en nu kijken of ik het alleen kan doen!
Charlotte is zó enthousiast en ambitieus. Afvallen met Lot is 'the place to be' voor superleuke en fijne receptjes en praktische tips over gezonde voeding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid