facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afvalbox

Afvalbox

Info

De meest milieu vriendelijke afvalbak van Nederland.

Geschiedenis

De meest milieu vriendelijke afvalbak van Nederland. AFVALBOX, brengt 100% recyclebare afval- en opbergboxen op de markt, welke speciaal zijn ontwikkeld om kosten en milieu te besparen! De boxen zijn onder andere geschikt voor:
afvalscheiding, opbergen, voorraad, verpakken, transport, meubilair, hobby, decoratief, particulier en industrieel gebruik. Deze oersterke boxen geproduceerd uit meerlagig verlijmd kraftliner kunnen in diverse maten en soorten met eventuele extra opties worden geleverd en zijn gemakkelijk te bewerken en te decoreren door bijvoorbeeld: schilderen, tekenen, bestickeren, frezen zagen enz. De zogenaamde DIY (do it yourself) box.
De boxen zijn verkrijgbaar in de maten: van 26 tot 120 cm hoog met een bodemmaat 37x37 cm met een wanddikte van 5, 6 of 7 laags 300 grams kraftliner. De boxen zijn standaard niet voorzien van stickers.



"Kartonnen afvalbak van Afvalbox:Het duurzame en milieuvriendelijke alternatief voor afvalbakken die gemaakt zijn van nieuw of gerecycled plastic of metaal.Afvalbox is marktleider voor duurzame facilitaire oplossingen op het gebied van afvalscheiding en inzameling van restmaterialen voor recycling. De afval-, inzamel bakken zijn gemaakt van een natuurlijk product Kraftliner-karton, waarvoor geen bossen worden gekapt, maar bomen worden geplant. Het productieproces geeft vrijwel geen CO2-uitstoot. De afvalbak is extreem sterk dankzij het doordachte ontwerp en is aan het einde van zijn levensduur 100% recyclebaar.Daarnaast werken we zoveel mogelijk met mensen die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Voor meer info zie onze site."
Adres: Parallelweg 8, 3299 AN Binnenmaas
Telefoonnummer: 078 6763992
Stad: Maasdam
Route: Parallelweg 8
Postcode: 3299 AN



op zoek naar gerelateerd: Paperworks maasdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FrieslandCampina Consumer Products Europe B.V. FrieslandCampina Consumer Products Europe B.... 459 meter Als je bij de receptie moet zijn, kom voor 14:00 anders zit er vaak niemand meer.
DessDesign DessDesign 1 km "Wat mijn ogen zien kunnen mijn handen maken" Mijn naam is Arno. Ik maak de meest u...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid