facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor After Summer Party

After Summer Party

Info

Het feest om de zomer af te sluiten!

Geschiedenis

Wil jij aan het einde van de zomer nog even helemaal los gaan voordat het normale leven weer begint? Dan is dit het feest voor jou!

After Summer Party! vloeit voort uit een eerder georganiseerd feest van ons in 2006. Sommigen zullen het nog wel herinneren: Het Mega Bier Feest. Nadat dit feest succes vol was verlopen, kwam er de drang om nog een keer een feest te geven. Dit zou gelijk het jaar daarna al…

In 2009 vond de eerste editie van de After Summer Party plaats. Dit bleek een groot succes, met alleen maar enthousiaste mensen. De opzet was kleinschalig, maar toch met een opzet alsof men op een heus festival terrein rondliep. De muziek werd het eerste jaar verzorgd door een drive-in show.

Na het succes van de 1ste editie moest er natuurlijk een 2de editie komen, enthousiast dat we waren! Begin 2010 vond het eerste overleg dan ook weer plaats. Dezelfde opzet, muziek en het aantal bezoekers dan moest het weer helemaal goed komen. In 2010 werd het element water geïntroduceerd, iets wat elke jaar weer op een andere manier terug moest komen.

Na de editie van 2010 moest het toch over een andere boeg. Wouden we succesvol blijven dan moest er toch iets veranderen. En dat deden we ook, in plaats van alleen een drive-in show kwam er een live band: Alice Springs. Om de pauzes van de band op te vullen kwam er ook een Dj bij: Dj Hopman. Deze combinatie bleek goud. 550 bezoekers, en festivalterrein was haast te klein!

De combinatie van een live band en een Dj bleek een groot succes, voor de 4de editie gingen wij dus opzoek naar een leuke band… Vindt die maar eens. We vonden hem! Vangrail kwam dat jaar voor het eerst naar Wolvega! Wat een feest! Samen met Dj Hopman goed voor 750 bezoekers! Het festivalterrein direct aan de Schipsloot was voor deze editie dan ook te klein, we zijn verhuist naar het terrein erachter. Prima locatie zo bleek later. Ook de spantent die we elk jaar hadden staan moest plaats maken voor wat groters, een beetje band moet ook onder een goed afdak staan was het moto. Voor het eerst werd er gebruik gemaakt van een Alu-hal en gelijk 1 van 15x40 meter!

En dan is het 2013, hoe gaan we het feest van vorig jaar nou evenaren. Enkele discussies, katers en wat hoofdpijn later zijn we eruit! We zetten gewoon 2! Podiums neer. Één voor de band en één voor de Dj. Aangezien het de 5de editie is mogen we ook wel eens uitpakken! Maar dan nog de band, lastig allemaal. Maar we zijn er uit The Heinoos komen dit jaar de muziek verzorgen. Niet te vergelijken met Vangrail maar zeker wel de moeite waard. Toen moest er nog invulling komen op het andere podium. Ook hier hebben we een oplossing voor gevonden. Dit jaar wordt de muziek in de pauzes verzorgd door Android Drive-in shows. Zijn nemen een complete show mee, dat wordt zeker knallen!

Aangezien het de 5de editie is, hadden we zelf ook wel zin in een feestje, daarom houden we vrijdags Hét Foute Feest! Alles mag en alles kan! Hoe fouter hoe beter. De muziek wordt vrijdags verzorgd door een oude bekende: Dj foute Johan. Gegarandeerd feest! Dresscode is natuurlijk fout. En neem de moeite om er wat fouts van te maken, de prijzen liegen er niet om die verdiend kunnen worden!

We gaan jullie allemaal zien op 23 & 24 augustus 2013, het laatste weekend van je zomervakantie ben je natuurlijk daar: de After Summer Party!

Adres: Messingstraat, 8471 Wolvega
Stad: Wolvega
Route: Messingstraat
Postcode: 8471



op zoek naar gerelateerd: After Summer party Surhuisterveen, After Summer Wolvega 2023
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elementum FX Elementum FX 2 km Elementumfx weet de 4 elementen te bundelen, wij maken verschillende shows tot een on...
PietenBende PietenBende 2 km Altijd leuk om de rommelmarkt te bezoeken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid