facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afslankcenter Marianne

Adres: 12 Molen Hoek, 9291 DC Kollum
Telefoonnummer: +31511453352
Stad: Kollum
Route: 12 Molen Hoek
Postcode: 9291 DC


Recensies
Prachtig mooie studio met leuk personeel. Is een echte aanrader, vooral wanneer je snel en makkelijk een paar kilo’s kwijt wilt.
Moderne studio met vele opties rondom afslanken,voor een ieder gepast advies!
Toegankelijk leuke sfeer en een goed resultaat behaald bij afslankstudio Marianne Hardegarijo
Wat een verschrikkelijke ervaring, via socialdeal 2x criolypolyse behandeling gekocht. bij aankomst samen met mn moeder zei ze eigenlijk meteen dat we hier niet geschikt voor waren. “het BMI moest onder de 18 zijn” “ we moesten voortaan beter lezen” daarna zijn we niet normaal meer behandeld alles moest snel en onmenselijk. tijdens de behandeling komt er niemand bij je, ondertussen even gekeken of ik echt het stukje van de BMI onder de 18 heb gemist, maar het staat nergens. toen zei ze dat we maar op haar site moesten lezen, daar stond het tot haar grote verrassing ook niet op. en toen zei ze dat we dan hadden moeten bellen, terwijl we op het begin maar “ beter hadden moeten lezen”. na nog wat onderzoek te hebben gedaan is een BMI onder de 18, een BMI dat valt onder ernstig ondergewicht. wat moeten mensen met ernstig ondergewicht in een afslank studio. het was een vreselijke ervaring en we zijn ook niet van plan hier ooit weer heen te gaan. onvriendelijke eigenaresse!
Vriendelijke personeel en goede service Goede uitleg.
Super resultaat behaald bij afslankstudio marianne Hardegarijp.
Gekocht via social deal. De handspa leek niet op het plaatje. Je handen werden 10 minuten in een tosti ijzer geduwd. Geen enkel effect. De stagiare die onze wenkbrauwen behandelde een erg vriendelijk meisje maar dat is het enigste.
Heel klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid