facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afro-Indian Market

Info

Afro Indian Market is een haar/cosmetica winkel met ook heel veel spirituele producten en een klein assortiment aan food.Weave, Extensions, pruiken, haarstukken, make up, allerlei soorten gel's, wax, 'serum's noem maar op we hebben alles.



"De grootste diversiteit van Haar producten, Spirituele producten en Exotische etenswaren."
Adres: Wagenstraat 62-64 , Den Haag 2512 AX, NL
Telefoonnummer: 070 364 5340
ln.naidni-orfa@ofni
Stad: Den Haag
Route: Wagenstraat 62-64
Postcode: 2512 AX



op zoek naar gerelateerd: afro shop online, afro winkel den haag hobbemaplein, afro hair shop den haag, afro shop online bestellen, haar winkel den haag hobbemaplein, afro webshop, haar winkel haagse markt, groothandel afro haar producten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lush Den Haag Lush Den Haag 240 meter Al eigenlijk 2 weken dat ik hier ben geweest kom hier graag Maar die zondag werdt ik ...
FNDH Aveda FNDH Aveda 330 meter Super verwennerij. Voor jezelf. mogelijk gemaakt door professionele lieve mensen.
Etos Etos 855 meter
Omira Hair & Beauty Parlour Omira Hair & Beauty Parlour 1 km Professionele kapster. Je haar wordt goed behandeld en verzorgd. Kan iedereen aanrade...
My Store My Store 2 km Wat een leuke winkel! Heel uitgebreid assortiment en lief personeel. Ik word hier ech...
ASPA ASPA 3 km Aanrader!! Ik heb mijn nagels laten doen door Angela en ze zijn ontzettend mooi gewor...
Recensies
Een bekend probleem is dat klanten achtervolgd worden en ik heb dit zelf ook meegemaakt. Dat maakt het winkelen minder prettig. Ze krijgen van mij evengoed 4 sterren omdat ze hier alle kleuren van Directions haarverf hebben, altijd met een kortingsactie als je er meerdere koopt. Ik heb nog nergens anders in Den Haag het gehele assortiment gezien. Ik kom hier al jaren om mijn haarverf, bleekpoeder en ontwikkelaar te halen. Bonus punt voor de spiritualiteit sectie met o.a. kaarsen, boeken en wierook.
Wat jammer, je kan h niet terug brengen als de verpakking n n eens geopen..
In de coronatijd hebben we de ware kleuren van de mensen in deze winkel kunnen zien en die zijn niet mooi. De wat oudere, niet Nederlandstalig dame zou ook eens moeten ophouden met je achtervolgen alsof je iets wilt stelen. Bij de markt zijn we allemaal welkom zonder vragen of achtervolging en ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
De mannelijke medewerkers zijn aardig en behulpzaam. Er is hindoestaans/Surinaams vrouw die wel wat klantenservice training mag krijgen. Ook worden klanten vaak achtervolgd.
Sinds de coronatijd zijn veel ondernemingen hun common sense verloren en deze zaak is er een van. Ik was hier laatst en een klant werd de deur gewezen omdat zij wegens medische redenen geen mondkapje kan dragen vrijstelling en dokters verklaring heeft ze getoond. Volgens de manager Amar liet hij haar niet toe, omdat alles wat hij in de winkel verkoopt je ook op zijn site kan verkrijgen. Klopt, maar alles wat hij verkoopt kan je ook op aliexpress kopen dus we komen niet voor niks fysiek naar de winkel toch? Vervolgens wil ik de haar extentions bekijken, is de afdeling afgesloten en werd ik geholpen door een medewerker die 2 maanden uit de running is geweest en mij verkeerd heeft geïnformeerd over de prijs. Bij de kassa vraag ik de medewerkers dit met de manager te bespreken om het te corrigeren, zie ik dat die twee hutje mutje naast elkaar zonder mondkapje op dit aan het bespreken zijn. Moet je zelf weten hoor wat je achter te schermen doet, maar dit is hypocriet nadat je een klant de deur hebt gewezen dwegens geen mondkapje kunnen dragen. Mijn mandje vol spullen heb ik achtergelaten en Verderop in den haag in een soortgelijke winkel werd ik fantastisch geholpen met respect voor mensen die geen mondkapje kunnen dragen en goede service in de winkel! Dus daar kan Afro-indian Market een voorbeeld van nemen.
Ik kom hier regelmatig en de werknemers zijn altijd erg aardig. Ze weten veel van de producten af en ze staan altijd open om vragen te beantwoorden. Ik heb door Corona online wat producten besteld. De producten zijn snel aangekomen en waren netjes verpakt. Er zaten zelfs een aantal samples bij. Dit is mijn favoriete winkel om haarproducten te kopen!
Grote winkel met veel producten en aardig personeel
Leuke winkel met interessante aanbiedingen, maar je wordt achterdochtig achtervolgd door een medewerkster alsof ze je niet vertrouwen. Ze komen overal achter je aan en blijven je in hun vizier houden. Enorm ongemakkelijk om te shoppen.
Je moet hier een afspraak maken om een pruik te kunnen passen en anders is die afdeling gesloten voor bezoekers. Is dit een joke??? Waar hebben jullie dat vermeld staan dan? Niet op de deur van de winkel zelf en ook niet online. Hier werken sws mensen die een training nodig hebbben voor hospitality.
Heel erg jammer! 1 jaar geleden top service gehad door een hele aardige man in jullie winkel! Maar vandaag werd ik achtervolgd door een van de medewerkers Ja ik zag dat ze achter me aan liep door de winkel en bleef kijken. Verwelkom je gasten en vraag ze of je iets voor ze kunt doen of laat ze hun gangetje gaan, maar ga niet achter je gasten aanlopen en stalken met wat ze aan het doen zijn plus vies aankijken. Ik werd vies weggekeken vanaf het moment dat ik binnenkwam en dat is echt heel erg slecht. Ik hield echt van jullie winkel maar dit kan echt niet!! Ik lees nu ook dat het blijkbaar al vaker is voorgekomen, zeer jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid