facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor African Travels

African Travels

Info

We started African Travels to make a difference. With every trip you book, you do too!

Geschiedenis

We started African Travels to make a difference. With every trip you book you do too...

Fully online, African Travels allows you the convenience of booking an overland tour, 4WD rental, private safari or volunteer project in Africa from anywhere in the world! We always give personal advice and guidance from our own personal experiences. We work with small-scale, reliable partners in Africa. As both lodge managers and overland tour guides in Africa, these partnerships have been established over a long period of time, this means we can personally, put our full trust in the services they provide. We do not work with large corporations, you will never be treated as just another number or profit gain. As a Social Enterprise, our policy is to be as sustainable as possible, in every aspect of our business. We take great pride in keeping Africa as authentic as possible so your experience will be as well.



"African Travels is the African specialist for group tours, 4x4 hire and private safaris to Africa. We offer safaris for every budget!"
Adres: Havenstraat 180, 1401EM Bussum
Telefoonnummer: +31(0)85-4018272
Stad: Bussum
Route: Havenstraat 180
Postcode: 1401EM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Group travel Africa, Afrika specialist, Afrika expert, Internationale Groepsreizen Afrika, Rondreis Zuid-Afrika 20 dagen, Self-drive Africa, Zuid-Afrika rondreis 21 dagen, Internationale groepsreis Tanzania
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nationale Rugbykampen Nationale Rugbykampen 22 meter We love Rugby! De Nationale Rugbykampen zijn de leukste en beste rugbykampen van hee...
African Travels African Travels 22 meter Onze eerste reis naar Afrika is dankzij African Travels een onvergetelijk avontuur ge...
Incento Treinreizen Incento Treinreizen 311 meter Mooie reizen.
Olaf Reizen Olaf Reizen 324 meter Olaf Reizen organiseert bijzondere reizen op maat naar Latijns Amerika.
Recensies
Het eerste contact met Marijnke van African Travels gaf ons meteen een goed gevoel. Vriendelijk, attent en alles goed voor elkaar. Ook tijdens de reis was er regelmatig belangstellend app contact. Ik kan African Travels iedereen aanbevelen. Op de derde dag hadden we de hele big 5 al gespot maar dat hadden zij natuurlijk niet in de hand. Daarvoor ook zeker credits naar onze fantastische chauffeur en gids Patrick Karani. We kunnen terugkijken op een geweldige ervaring.
Wat een huwelijksreis! Waanzinnige landen, Top 4x4 met roof tent, warm ontvangst bij de camp sites & lodges, persoonlijke aandacht door Marieke en Marijnke! Omdat wij ons huwelijk in eigen tuin organiseerde en daar voorafgaand bijzonder veel tijd aan kwijt waren besloten we iets te doen wat we normaal nooit doen, de organisatie van onze reis volledig uitbesteden. Geen moment spijt van! De gepersonaliseerde emails en website die voor ons gemaakt was maakte dat we echt uitkeken naar de reis. De foto's over hoe het daar was zeggen genoeg! Super dankbaar over het verloop en volgende keer Botswana zeer zeker weer via African Travels! Roel & Merel
We hebben door de African Travel, de meest memorabele reis van ons leven gemaakt met onze 4 kinderen en schoonkinderen. Wat zo ontzettend fijn is, dat alles van te voren perfect geregeld is. Met een groep van 9 is dat erg fijn. Je wordt vanuit het vliegtuig op gewacht en naar je accomodaties gebracht. Daarnaast heb je een host in Kenya, waar je terecht kan als het even anders loopt. We hebben de meest indrukwekkende safari's meegemaakt. We zijn in april en mei gegaan. Voordeel hiervan is, dat het niet zo warm is, er heel veel jonge dieren zijn, weinig andere toeristen, dus rustig. We hebben echt zoveel dieren in actie gezien, dat was ongelofelijk indrukwekkend. Super bedankt African Travel!
Wij zijn net terug van onze vakantie naar Zuid-Afrika en Mozambique. Met een 4x4 met daktent op pad, geregeld door African Travels, was fantastisch! Alles wat tot in de puntjes geregeld, we hadden af en toe contact met de organisatie tijdens de reis. Voor ons was dit de meest bijzondere en indrukwekkende vakantie die we ooit hebben gemaakt en we hebben al heel wat van de wereld gezien! We raden iedereen aan om via African Travels je reis te boeken. Naast de fijne service en de mooie plekken waar we zijn geweest, ook nog eens vele malen goedkoper dan grotere reisorganisaties!
We hebben nog nooit zo'n geweldige en persoonlijke reisagent gehad! African Travel is een super organisatie die alles regelen zoals jij dat wilt. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Wij hadden veelvuldig contact met Marieke en het leek wel of wij de enige klanten waren, zo persoonlijk voelde het aan!!!!! Ik kon Marieke ten alle tijden appen en kreeg altijd onmiddellijk antwoord terug. Zo fijn!!!! Wil je een reis naar Afrika boeken? Zoek niet verder, dit is de juiste organisatie! Marieke bedankt voor jouw persoonlijke benadering, je bent een kanjer!
African Travels: "Service en kwaliteit staan bij ons voorop". Ik ben het hier helemaal mee eens. Ons eerste contact met African Travels stamt uit 2019. Door Covid werd de reis uitgesteld en uiteindelijk hebben we, met onze vier kinderen, dit jaar de reis kunnen maken en hij was geweldig. Dat ligt natuurlijk ook aan Namibie en Botswana, het zijn mooie landen om te bezoeken, maar zeker ook aan Marijnke en haar team. Tijdens de drie jaren van voorbereiding ben ik altijd goed en geduldig geholpen en ik heb heel wat vragen gesteld aan Marijnke. Alles was op tijd en zo als wij het graag wilden. Ook tijdens de reis staat de service voorop. Vragen worden snel beantwoord en als er dan iets is, dan zorgen Marijnke en Marieke er voor dat het geregeld wordt. Als ik weer naar Afrika wil reizen, dan ga ik in ieder geval kijken of het weer via African Travels kan. Ik denk niet dat een ander het beter kan. Jack: "Service en kwaliteit staan bij hen voorop"
Onze ervaringen met African Travels zijn 100% positief. Alles was perfect geregeld. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en ons heel fijn geadviseerd. Zo maakten we de reis die op ons lijf geschreven was. Dat het een fijne partij is merk je trouwens ook aan hun partners op locatie, die allemaal vriendelijk en professioneel waren. Als we nog eens zo'n reis kunnen maken, dan zeker weer met Will en Marijnke.
Voor een honeymoon hadden mijn vrouw en ik weinig tijd om een goede reis te plannen in verband met persoonlijke problemen. African Travels heeft met de weinige informatie welke ze over ons hadden een geweldige reis voor ons gevonden. Daarbij waren ze ook nog eens via vele kanalen telefoon, mail en whats app te bereiken tot ver buiten kantooruren. Geweldige service, wat het begin was van een geweldige honeymoon voor ons. Uit de grond van ons hart; Dank je wel aan het hele team van African Travels!!!
Perfecte maatwerk reis binnen budget !! De reis heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. Marieke van African Travels luistert goed naar onze wensen en doordat ze heel ervaren is én in ZA woont, kon ze onze wensen goed vertalen in een hele mooie individuele maatwerkreis, binnen het gestelde budget. Alles was perfect geregeld, rechecked en double-checked. Zij kent de meeste accommodaties ook zelf door eigen ervaring. Doordat zij ter plaatse woont is zij goed bereikbaar via What's-app, mail of telefoon. Daarnaast een zeer handige - offline - app waarin alle reisgegevens ook staan. Zij houdt regelmatig contact om te vragen of alles nog oké is. En dat was het !!
Alles prima geregeld en tussendoor ook goed contact per mail. Hebben een fantastische reis gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid