facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afra Tapijthuis & Meubel

Afra Tapijthuis & Meubel
"20 jaar ervaring op de vloer en raamdecoratie.wij leveren en verplaatsen alle voorkomende merk laminaten. o.a. quickstep, balterio, tarkett, meister, egger, krone etc. tapijt en vinyl soorten altijd uit voorraad leverbaar, statische raamfolie, behangen en duo/rol gordijnen, jaluzieen, lamellen en vitrage."
Adres: Zwartjanstraat 89b , Rotterdam 3035 AN, NL
Telefoonnummer: 010 285 7464
Stad: Rotterdam
Route: Zwartjanstraat 89b
Postcode: 3035 AN


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00

Recensies
Ruim 6 jaar geleden onze tapijten in de kamers en op de trap laten zetten. Prima bedrijf! Goed afgewerkt. Is nog steeds zo goed als nieuw! Tevreden klant.
Heb een paar foto’s toegevoegd als voorbeeld maar het is er erger aan toe kunnen op de een of andere manier niet worden toegevoegd. Prachtig vinyl gekocht. Zijn het komen leggen en hebben dit voor me achtergelaten. Heb daarna contact opgenomen heel laks mee omgegaan en tot op heden geen afspraken overeen gekomen over hoe het wordt opgelost. Zonde.
Hoi mooi tapijt fijne kwaliteit en goede service erg blij mee
Rijden door rood en te hard. Deze desinteresse voor andere weggebruikers heb ik helaas meerdere malen zien gebeuren, door het busje van dit bedrijf. Als de volgende drie keer dat ik het busje zie, de bestuurder zich aan de verkeersregels houdt, dan wis ik deze review. Wat is anders zo belangrijk dat je te hard moet rijden? Of niet stoppen voor een zebrapad? Of door rood rijden? Je rijdt geen ambulance en het tapijt heeft geen dringende medische hulp nodig.
De mannen van Afra super bedankt jullie zíjn Echte vakmensen geen seconde spijt dat ik hier mijn laminaat heb gehaald, super vakkundige vriendelijke mensen mega snelle levering 1 woord top mensen!!
Super aardige heren die je goed proberen te helpen en met je meedenken! Je kan er terecht voor mooie laminaat en tapijt. Aanrader.
Ondanks dat er in het begin iets mis ging is meneer teruggekomen en heeft het werk uiteindelijk goed afgeleverd.
Goed bedrijf! Huis voorzien van laminaat. Duidelijk en snel.
Vriendelijk, behulpzaam, goede prijzen en vakkundig gelegd
Ze zijn supergoed in hun werk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid