facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afmitech Friesland B.V.

Afmitech Friesland B.V.

Info

Afmitech Friesland is a company specialized in the development and production of decentralized wastewater treatment systems.

Geschiedenis

Afmitech Friesland is a company specialized in the development and production of decentralized wastewater treatment systems. Our line of Bever wastewater treatment systems are used from small scale situations such as households, houseboats, agricultural companies and restaurants to industrial situations of up to 5000 pollution units.



"Afmitech Friesland B.V. is dé specialist in decentrale afvalwaterzuiveringen.Meer dan 20 jaar ervaring in IBA's, biologische afvalwaterzuiveringen en beluchting.Bij ons bent u aan het juiste adres voor een eerlijk advies en een degelijke, duurzame oplossing."
Adres: Sneekermeer 6, 8502 TP Joure
Telefoonnummer: +31 (0)513 54 10 22
Stad: Joure
Route: Sneekermeer 6
Postcode: 8502 TP


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AquaCell Waterontharder AquaCell Waterontharder 4 km vandaag de aquaCell geplaatst direct zacht water en de glazen wand in cabine niet dro...
Recensies
Zeer slecht bedrijf, had afspraken gemaakt om een storing in de vuilwatertank op te lossen. 2 dagen na de afgesproken datum stond er een monteur aan de deur. Hulde aan deze monteur want hij deed zo zijn best. Heeft de storing proberen op te lossen maar mocht van de baas niet een nieuwe pomp bestellen. Monteur heeft zich verontschuldigt tegenover mij en gezegd dat hij van zijn baas niet zoveel kosten mocht maken omdat het bedrijf er dan onder zou lijden.... terwijl ik nog gewoon onder de garantie periode zat voor mijn installatie. Na meerdere telefoongesprekken waar niks mee werd gedaan wordt er nu gewoon niet meer opgenomen. Ik heb zeer grote spijt dat ik ooit voor een vuilwaterinstallatie van afmitech heb gekozen.
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf. Afspraken worden niet waar gemaakt. De baas gaat heel slecht met het personeel om. Dit bedrijf komt hier nooit weer l.
Na oplevering allerlei fouten ontdekt, waardoor al voor de vuilwatertank strontwater door me boot heen dreef. Na de eerste reparatie nog niet helemaal tevreden, daar ik de stank zelf maar moest oplossen om vervolgens op gezadeld te worden met een instrument om vulling uit te lezen waar ik niks mee kan, daar ze niet nadenkend me een drukmeter hebben gegeven vergelijkbaar met een bloeddrukmeter, terwijl door middel van filters en ontluchtingskanalen er helemaal geen druk opgebouwd kan worden, wat enkel weer wel gebeurd als de tank wel te vol geraakt wat me boot weer uren in de wind doet laten stinken., om vervolgens na deze nieuwe klacht nooit meer wat van ze te horen. en dat is jammer daar ik in eerste instantie hun werk zeker wel goed vond, tot het dus op de afwerking en bemiddeling in genoemd aanrommelen aan kwam :' Kan nu bijna 1.4 jaar later enkel spijt hebben met deze vuilwatertank in me ruim te zitten opgezadeld !
Het bedrijf gaat zeer slecht met personeel om. En het bedrijf maakt slecht werk
De drijvende afvalwater verwerkingsinstallaties voor pleziervaart zijn echt een uitkomst.
Super aardige mensen staan altijd voor je klaar!
De werknemers komen niet opdagen
Zeer slechte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid