facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afhaalcentrum Toko Moetiara

Afhaalcentrum Toko Moetiara
"Wij heten u graag welkom in onze winkel waar u de meest uiteenlopende Oosterse producten kunt kopen. Van zelfbereide dagverse gerechten en maaltijden tot aan specerijen om zelf heerlijke gerechten te koken.Heeft u een feest of een andere speciale aangelegenheid; dan kunnen wij voor u de catering verzorgen.Wij zien u graag in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op."
Adres: Smeepoortstraat 16 , Harderwijk 3841 EJ, NL
Telefoonnummer: 0341 413 663
Stad: Harderwijk
Route: Smeepoortstraat 16
Postcode: 3841 EJ



op zoek naar gerelateerd: toko arnhem, toko leerdam, toko doetinchem, chinese winkel harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tennessee Tennessee 1 km Mooi restaurant met een gezellig sfeer. Na een fijne ontvangst namen we plaats in de ...
Recensies
Ze hebben alles wat je nod hebt voor een heerlijke maaltijd. Ik heb daar ingrediënten gekocht voor rendang en Indonesische boontjes
Viel een beetje tegen, Nasi ramas besteld, geen pindasaus aanwezig, geef dan maar wat anders, niet bespreekbaar. Denk dat er veel kabouters komen, want de porties zijn niet echt veel Verzonden
We gingen hierheen vanwege de goede reviews, maar zijn zeer teleurgesteld met het resultaat. Zowel over de klantvriendelijkheid als het eten. Weinig keus en geen mogelijkheid in welk vlees je wilt bij je nasi rames speciaal schotel. Vers? We kregen een sate uit de vriezer nog bevroren bovenop de schotel. Eten was een 6-.
Echt de lekkerste Indonesische gerechten, echt super uitgebreid! En alles elke dag vers bereid!Al jaren kom ik hier over de vloer. Echt een super goeie winke!. Altijd vriendelijk geholpen en als je een vraag hebt over een product word het je haar fijn uitgelegd hoe je het het beste kan bereiden! Echt mensen haal hier je ding en je zal op en top genieten!!!
Man man man wat lekker eten, uitkijken dat je je vingers niet opeet. Daarnaast uitgebreide keuze aan kruiden om zelf te koken.
Goede kwaliteit, erg lekker, en klantvriendelijk
Gevraagd om een speciale selectie om mee te nemen naar mijn ouders in Frankrijk. De lieve eigenaar heeft speciaal de tijd genomen zijn beste gerechten te selecteren, en rekening te houden met de wensen van 5 man qua pittigheid en hoeveelheden. Wat een service, en het eten was echt heerlijk!
Leuke goedkoop alternatief voor de supermarkt voor ingrediënten
Prima eten... We hebben een buffet hier vandaan gehad. Was lekker al was de Rendang erg pittig, de volgende keer ga ik echt vragen of dat iets minder pittig kan... Zelf alles ophalen maar kregen goede uitleg.
Goeie toko met zowel kant en klare gerechten als een klein supermarktje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid