facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aethon

Aethon

Info

Aethon verrijkt de arbeidsmarkt.
Onze frisse kijk op flexibele arbeid helpt werkgevers én talenten om verder te komen.

Geschiedenis

Aethon biedt een frisse kijk op flexibele arbeid. Op het snijvlak van uitzenden, detacheren en werving & selectie ontwikkelen we innovatieve concepten die de arbeidsmarkt verrijken, zodat werkgevers én werknemers verder komen. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk op werkdagen tussen 09.00 - 18.00 uur.

Voor studenten:
Bij Aethon kan je carrière meteen beginnen. We maken professionals van studenten en carrières van bijbanen. Je kunt bij ons terecht voor een studiegerelateerde bijbaan, of via een reguliere bijbaan bijverdienen naast je studie. Wil je aan de slag gaan bij Aethon, dan vragen we flexibiliteit, betrokkenheid en ambitie. Je kunt je aanmelden voor een specifieke baan of sector, of in het algemeen je interesse in een bijbaan via Aethon kenbaar maken. Je geschiktheid bespreken we in een kennismaking. Heb je voor een functie een cursus of opleiding nodig, dan zal deze door Aethon worden verzorgd.

Voor professionals
Ben jij op zoek naar een kickstart van je carrière? In diverse sectoren biedt Aethon je de kans om je professioneel te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de zorg, bij de overheid of binnen de vervoersbranche. Wat we van je vragen, is een relevant diploma en een flinke brok motivatie. Waar nodig leiden we je op en we bieden een marktconform salaris en uitstekende voorwaarden.

Voor opdrachtgevers:
Aethon staat naast u wanneer u kampt met tijdelijke onderbezetting, bijvoorbeeld tijdens vakanties of bij uitval door ziekte. Of wanneer u ad hoc flexibele krachten nodig hebt. Wat uw behoefte ook is, Aethon verzekert u van een oplossing die past. Onze ervaren planners met kennis van uw branche brengen uw wensen exact in kaart. In onze database vinden zij de talenten die geknipt zijn om invulling te geven aan uw vraag. Gemotiveerde professionals of studenten met affiniteit voor de functie, die weinig of geen inwerktijd nodig hebben. U kunt per uur een beroep op hen doen en u behoudt alle vrijheid. Ontdek het vandaag nog.



"Wij zijn Aethon.Aanmoedigers van ontwikkeling.In alles wat we doen. Tijdens je studie, je baan en bij projecten."
Adres: Braillelaan 9, 2289 CL Rijswijk Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 088 - 035 15 00
ln.nohtea@ofni
Stad: Rijswijk
Route: Braillelaan 9
Postcode: 2289 CL Rijswijk


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: aethon ervaringen, recensies aethon, aethon zorg, aethon ameide, aethon scholingsovereenkomst, ontslag aethon, aethon public, wat is aethon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ercel Global Ercel Global 531 meter Gespecialiseerd in regulier en specialistisch onderhoud, dieptereiniging keuken & san...
FollowU FollowU 940 meter FollowU, de meest betrokken werkgever, detacheerder in het sociaal domein. Bij ons st...
Worqplace Worqplace 1 km Zowel voor opdrachten in België als Nederland had ik steeds een goede en fijne samenw...
Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting 1 km Vanuit mijn rol als recruiter bij Cardia werk ik samen met ZBW. Ze ondersteunen binne...
Twin Match Twin Match 1 km Echt een aanrader!! Afgelopen maandag naar een sollicitatie gesprek geweest. Vanwege ...
Enter Flex ZZP Enter Flex ZZP 1 km Agencja pośrednictwa zleceń dla firm ZZP-ers i A1
Blue Groep Blue Groep 2 km Slecht een verdieping aanvegen luchtverfrisser en weg wezen hooguit 2 min bezig
Sales Kings Agency Sales Kings Agency 2 km Sales Kings onderscheidt zich van andere recruitmentagency's omdat bij ons niet word ...
Recensies
Wat een dramatisch uitzendbureau. De recruiter doet of heb je de functie waar je voor solliciteert al binnen en moet er alleen nog een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Uiteindelijk wordt je niet gekozen voor de functie, wat natuurlijk kan gebeuren, alleen wordt dit niet gecommuniceerd. Je moet zelf maar raden dat je het baantje niet gekregen hebt aangezien er totaal geen contact wordt opgenomen. Na contact te hebben opgenomen met de recruiter heeft deze na één bericht niets meer van zich laten horen. Kortom: drama en je wordt niet met respect behandeld!
Ik raad iedereen af met AETHON in zee te gaan, of je er nou wilt werken of als bedrijf een contract met ze overweegt, DOE HET NIET! Waardeloze communicatie voor werknemers, slecht werkgeverschap. Ondanks contractwijziging die per 1 januari 2020 in ingegaan waar in waarin staat dat ik recht had op 12 uur uitbetaling, werd er na uitdiensttreding een factuur van 82,64 euro gestuurd, 5 maanden na uitdiensttreding! Toen bezwaar gemaakt, als reden werd gegeven dat ze zonder mijn weten 8,25 uur onbetaald verlof hadden ingeboekt omdat ik volgens hun niet genoeg beschikbaar was om mijn 12 uur te maken, en het daardoor niet hoefde uit te betalen. Belachelijk, want ik was wel genoeg beschikbaar alleen werd ik mijn laatste maand niet meer ingepland. Dit hebben ze waarschijnlijk gedaan zodat ze de betaling die ze al uit hadden betaald voor mijn ontslagname nog terug konden vragen. Hun eigen regeltjes omzeilen op die manier. Hoe dan ook, op mijn mail dat ik het er niet mee eens was werd niet gereageerd en twee jaar later kreeg ik een betalingsherinnering. Zonder bewijs dat ik dit aan ze terug moest betalen, alleen maar mailtjes met de eis om het te betalen in 5 werkdagen anders zouden ze mijn dossier uit handen geven. Zelfs de juridische dienst die ik hierover heb geraadpleegd gaf toe dat dit bedrijf enkel vieze spelletjes speelt. Sowieso was het inplannen dramatisch. Soms een maand geen diensten, soms een maand 20 uur overwerken. Een vriendin werd helemaal niet ingepland waardoor ze uiteindelijk gedwongen ontslag moest nemen en aethon het volledige scholingsgeld terugvroeg. Ondanks dat aethon zelf degene was die haar niet inplande waardoor ze niks anders kon dan daar weggaan. Ik maak het mijn doel om dit bedrijf bij iedereen af te raden. Er zijn echt betere bedrijven!!
Ik zou bij Aethon aan de slag gaan als helpende ik kreeg hiervoor trainingen en heb me best WEL gedaan IK vind naar mijn mening dat de trainers niet goed zijn en erg van de vriendjes politiek zijn ik heb nu 3 maanden verspild omdat ik dacht dat ik bij Aethon aan de slag zou gaan en ook vind ik dat hoe er onderling word gesproken over jou als talent niet eerlijk is gegaan en er zelfs word gelogen denk goed na voordat je hier solliciteert!
Ik werk nu ruim een jaar voor Aethon en het bevalt super goed! Ik kan super flexibel werken, verdien echt goed en doe veel ervaring op en krijg daarnaast er veel waardering voor terug. Ook de collega's binnen Aethon zijn echt leuk. Iedereen wordt gelijk behandelt contact met talentmanager, planner en andere betrokken loopt lekker informeel maar wel met respect. Voor vragen en opmerkingen zijn zij altijd bereikbaar, zelfs via de app! Ik raad het iedereen met een zorgzaam hart aan !
Aethon bestaat uit een jong en enthousiast team, je voelt je er daarom meteen op je plek. Je kan er altijd terecht als je ergens tegenaan loopt, en dan wordt het gezamenlijk opgelost. Ik werk zelf al 1,5 jaar bij Aethon in de Zorg, het fijne is je ervaring op doet in de zorg en tegelijkertijd aan je CV werkt. Ook kan je zelf bepalen wanneer je wilt werken en hoeveel, en het verdient ook nog eens supergoed!
Aethon is een jong en enthousiast bedrijf! Aethon heeft mij de mogelijkheid geboden om in de zorg te werken, terwijl ik dat zonder hun opleiding zelf niet kon. Je kan er heel veel leren en werkervaring op doen en het contact is makkelijk en leuk! Omdat je zelf inplant wanneer je beschikbaar bent en wanneer je kan werken zijn de uren super flexibel en kan je het heel goed met andere dingen samen doen.
Ik ben nu bijna een jaar werkzaam bij Aethon in de zorg. In de korte opleiding leer je wat je moet kunnen om in de zorg aan de slag te kunnen. Tijdens het werk krijg je goede begeleiding van het vaste personeel en kan je zelf aan de slag. Het fijne aan werken voor Aethon is dat het heel flexibel is en dat er rekening met je wordt gehouden als je even wat minder kan werken. Het fijne aan werken in de zorg is de gevoel dat je echt wat nuttigs doet en de waardering die je terugkrijgt van personeel en bewoners.
Mijn vriend heeft gesolliciteerd een week geleden 22 mei 2017 en had vandaag een sollicitatiegesprek gepland. Het gesprek was in Den Haag en wij komen uit Boxtel. Dit is dus een kleine 2-3 uur reizen. Hiervoor hebben wij allerlei afspraken opzij gezet en kosten gemaakt, want je wil uiteraard niet je sollicitatiegesprek missen. Hij was dus al in Den Haag en de ochtend vantevoren zojuist, 10.20u op 29 mei 2017 wordt er afgebeld dat het gesprek toch niet doorgaat omdat ze nu pas erachter komt dat hij niet de geschikte kandidaat is. Op de vraag over tenminste een reiskostenvergoeding of iets wordt niet gereageerd. Ze stuurt enkel het bericht met dat het niet doorgaat en dat ze hoopt dat ze zo duidelijk is. Nog niet eens een verontschuldiging! Dit is erg jammer en het blijft ons bij als een hele nare situatie en een nog vervelendere afhandeling. Ik raad dan ook de Aethon heel erg af wanneer je voor klantvriendelijkheid en empathie gaat!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aethon met het openbaar vervoer


Rijswijk, 's-Gravenmade 230 meter
65
Rijswijk, 's-Gravenmade 240 meter
1
1B
Rijswijk, 's-Gravenmade 250 meter
1B
Rijswijk, 's-Gravenmade 250 meter
1
Rijswijk, Broekpolder 260 meter
65

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid