facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AesthetiSie

AesthetiSie

Info

Kliniek voor ooglidcorrecties, botox en fillers. Professionele behandelingen door een ervaren oogarts

Adres: Hoofdweg 282, 9765CN Paterswolde
Telefoonnummer: 0503053381
Stad: Paterswolde
Route: Hoofdweg 282
Postcode: 9765CN


Recensies
Pas geleden geholpen aan mn ooglidcorrectie. Wat een fantastisch adres. Zeer lieve en met vakkundige vrouw. Ze straalt rust uit en geeft je een goed gevoel. Zo blij met het resultaat, dus zeker aan te bevelen.
In Juli ooglidcorrectie laten doen , fantastisch resultaat. Ik krijg veel complimenten. Ik zag er erg tegenop maar het is me 100 procent meegevallen. Vakvrouw, perfectionist en zorgzaam.
Suzan kijkt goed wat bij je past en luistert goed naar je wensen. Zeer aan te bevelen. Flexibel en vakkundig. Daarnaast een leuk mens! :
Hier in november 2020 een ooglidcorrectie laten doen. De uitleg vooraf de behandeling en de nazorg zijn geweldig. En ik ben enorm blij met het resultaat. Suzan neemt alle tijd voor je en dit geeft een heel prettig gevoel.
Super tevreden! Mijn man heeft boven en onder ooglidcorrectie gedaan en beide zijn goed gelukt. Suzan is erg vriendelijk en legt alles rustig uit. Ook de nazorg is prima. Zeker aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid