facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aerostat ballonvaarten

Aerostat ballonvaarten

Info

Ballonvaren in Zuid-Holland
Voor een uniek avontuur op hoog niveau!

Geschiedenis

Aerostat ballonvaarten is een rijkserkend (RLD) ballonvaartbedrijf en heeft een jarenlange ervaring met ballonvaren in Zuid Holland.

Wij verzorgen ballonvaarten voor particulieren en bedrijven, van een romantische VIP vaart voor twee personen tot speciale arrangementen voor groepen inclusief aprés-ballon.



"Ballonvaren in Zuid Holland"

"Ballonvaren in Zuid Holland"
Adres: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht
Telefoonnummer: (0182) 370 720
Stad: Moordrecht
Route: Ambachtweg 59
Postcode: 2841 MB



op zoek naar gerelateerd: ballonvaart zuid holland goedkoop, ballonvaart hoeksche waard, ballonvaart rotterdam, ballonvaart aanbieding, ballonvaart zwijndrecht, luchtballon reizen, ballonvaart kosten, ballonvaart alblasserwaard
Recensies
Dankzij Harry en zijn team van aerostat is onze eerste ballonvaart een groot succes geweest. Hoewel onze vaart meerdere malen is uitgesteld wegens goed ingeschatte veranderingen in het weer, mochten we gisteren dan daadwerkelijk de lucht in. In beide gevallen was de communicatie vooraf zeer goed. Bij aflasten wisten we dit vroeg. Bij doorgang hadden we meerdere keren op de dag via app contact. De startlokatie was goed te vinden en was voorzien van parkeer opties. Voor de volgers zoals mijn man was er de mogelijkheid om achter het team aan te rijden. Dit werd als prettig ervaren. Voor ons als deelnemer was de introductie helder en vol vertrouwen uitgesproken. Ondanks de kleine kriebels in de buik stapte we beide met plezier in. De kledingtips op voorhand maakte de vaart zeer aangenaam. Net als alle info en onze vragen die beantwoord werden tijdens de vaart. En ach over het uitzicht … niets dan lof. Wat een ervaring! De landing was prima, het contact met de betreffende boer prettig & het slot ritueel gezellig. De vraag om samen op te ruimen voelde als vanzelfsprekend. Samen uit, samen thuis. Dankbaar voor deze mooie ervaring.
Wat hebben wij een fantastische ballonvaart mogen maken met jullie en wat een organisatie komt hier bij kijken. Alles is tot in de details geregeld en de veiligheid staat bij jullie voor op. Dank je wel piloot en alle mensen eromheen voor deze geweldige ervaring. Een herinnering om nooit meer te vergeten. Wij gaan dit zeker door vertellen. Baron en Barones van Oudewater tot Bergambacht.
BOEK NIET BIJ DEZE ORGANISATIE! Ik had 2 jaar geleden een vaart geboekt met opstap in Bergambacht en wilde ook graag in deze omgeving de luchtballon vaart maken. Op de dag dat de vaart was hoorden we ineens dat we moesten opstappen in Hendrik Ido Ambacht. Dit was voor ons geen probleem, maar nog wel nagevraagd of we dan wel over het juiste gebied zouden gaan; dit zou geen probleem zijn. Eenmaal in Hendrik Ido Ambacht aangekomen hebben we nogmaals nagevraagd aan het personeel of we de goede kant op zouden gaan, de wind stond namelijk niet deze kant op. Hierop kregen wij het antwoord dat de wind boven anders stond en dat het goed zou komen. Eenmaal in het mandje bleek dat we totaal een andere kant op gingen, het personeel heeft ons dus meerdere malen misleid. Toen heb ik nog aangegeven dat ik dan graag de vaart een andere keer zou maken ook al waren we al helemaal naar Hendrik Ido Ambacht gekomen, maar dit mocht niet meer. Na de vaart heb ik mijn slechte ervaring in een review gedeeld, toen is ons een nieuwe vaart beloofd. Vorig jaar zou ik uitgenodigd worden, maar dit is nooit gebeurd ondanks dat ik meerdere malen contact opgenomen heb. Nu wordt er niet meer op mijn berichten gereageerd, ik heb er dus geen vertrouwen in dat de gratis vaart om het goed te maken nog gaat komen. Ik waarschuw mensen daarom graag voor deze organisatie, laat je niet misleiden!
Jammer dat ik 1 ster " moet " geven om een review te kunnen schrijven want een "nul " was beter op zijn plek geweest . Het gaat met name om het stukje communicatie . Hier wordt meer over geschreven maar blijkbaar niets mee gedaan . Wij hebben een probleem maar degene die je aan de telefoon krijgt 3 telefoonnummers die niet van "kantoor " zijn dus je niet met je probleem kunnen helpen .Dat kan alleen per mail : lekker makkelijk want dat antwoord je gewoon niet of reageer je met een antwoord waar eigenlijk een " gesprek " op zijn plaats zou met " hoor en wederhoor ". Het is een duur bedrijf dus mag je ook iets meer verwachten . Als alles goed gaat zal je vast een mooie tocht hebben maar dat kan ergens anders ook voor minder geld en meer persoonijk overleg . En nu van jullie een reactie hier onder dat je het jammer vindt en zal verbeteren helpt niet dus neem gewoon persoonlijk contact op met ons tel . nr staat in de mail . Helaas paar dagen later nog steeds niet gebeld dusss....
Wat een schitterende ervaring! Erg vriendelijk personeel met goeie communicatie vooraf.
Vandaag genoten van de ballonvaart . Leuk team medewerkers. Opstap Bodegraven langs Reeuwijkse plassen over Driebruggen en Oudewater Super landing bij Polsbroekerdam. Aanrader!
Deze onvergetelijke ballonvlucht kregen we cadeau van Sortimo. Erg spannend vond ik het, echt een avontuur. We werden bij Aerostat ontvangen in een gezellige ruimte met iets te drinken en lekkere broodjes. Eenmaal op lokatie hadden we zeer helder weer. Geweldig om zo snel de lucht in te gaan met zo'n indrukwekkende ballon.We bleven anderhalf uur in de lucht en konden half nederland onder ons zien liggen! Prachtig!!!! De landing was spectaculair en voelde als een thriller maar dat kan ook komen door de gesproken 'ondertiteling' van onze piloot die het als cliffhanger heel goed gedaan zou hebben. Alle deelnemers kregen champagne of water op verzoek om de luchtdoop te vieren. Terug bij Aerostat kregen we een borrel met snacks. Top!!!
Donderdag 18 augustus mee gegaan met vlucht van Woerden naar Oudewater wat was het gaaf en extra de zon
Dit wilde ik al zo lang en daar heb ik nu spijt van dat ik dit niet eerder heb gedaan Wat een belevenis , gelijk bij het aankomen met elkaar opzetten en helpen met wat kan Duidelijke uitleg wat je wel en niet moet doen Het op stijgen Ging heel soepel mensen met ervaring en als je dan het uitzicht ziet adembenemend Ook tijdens de vlucht uitleg waar we zijn en hoe hoog op dat moment. Het landen ging ook perfect. Een top piloot Ook leuk dat je een certificaat krijgt en een doop Met vriendelijke groet Baroness Thea
Super ervaring, goed geregeld. Iedereen had genoten. Piloot erg vriendelijk, alles goed uitgelegd. Het weer was perfect, een bijzonder ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid