facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aemstelgroep tandartsen

Info

Samenwerkingsverband
van tandartsen, mondhygiënistes, tandtechniekers en tandarts specialisten.

Geschiedenis

Aemstelgroep tandartsen is een patiëntgericht samenwerkingsverband
van tandartsen, mondhygiënistes, tandtechniekers en tandarts specialisten,
gevestigd in 2 moderne praktijken in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam.
Wij zijn gespecialiseerd in endodontie, implantaten, esthetische tandheelkunde,
mondhygiëne, kindertandheelkunde en tandheelkunde voor oudere patiënten en
patiënten met tandartsangst.



"Aemstelgroep tandartsen bestaat al meer dan 30 jaar. De laatste jaren is onze visie op de tandheelkunde ingrijpend veranderd. We weten dat een mooi gebit niet alleen bijdraagt aan een goede functionaliteit, maar ook van belang is voor het algemeen welbevinden van een persoon. Bij Aemstelgroep tandartsen krijgt u deskundig advies over de verschillende mogelijkheden om uw gebit in een optimale conditie te krijgen en te houden."
Adres:
Telefoonnummer: 0204455005
Stad: Amstelveen


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Beste tandarts Amstelveen, Tandarts Amstelveen Roeland, Tandarts Amstelveen asserring, Spoed tandarts Amstelveen, Brummelkamp tandarts Amstelveen, Tandarts Amstelveen Middenhoven, Tandarts Amstelveen meander, Tandarts Kostverlorenhof
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MondVitaal MondVitaal 3 km Iedereen is welkom in onze mondzorgpraktijk! Naast de algemene tandheelkundige zorg ...
MID Tandartsen MID Tandartsen 5 km Ben meer dan 10 jaar bij deze tandarts. Er zijn wat wisselingen geweest van tandartse...
Recensies
Sherbel Masoudi heb ik ervaren als de beste mondhygiënist. Hij neemt de tijd en als je bij hem bent geweest voelt het als nieuw gebit. Gaat zeer professioneel en kundig te werk. Erg tevreden met mijn laatste bezoek weer. gr, Belaabali
Na slechte ervaringen met mijn eigen tandarts kon ik hier snel terecht. Ontzettend vriendelijk personeel en hele professionele hulp. Er werd mij goed uitgelegd wat er zou gebeuren en herhaaldelijk gevraagd of alles goed ging/ik pijn had. Dit in tegenstelling tot mijn 3 vorige tandartsen. Ik ben fan!
Echt... alle tandartsen, assistentes etc. zijn vriendelijk, hulpvaardig en ze doen er alles aan om je te helpen.
Na een nare ervaring op deze praktijk Laan Rozenburg bij een tandarts en een hoop gedoe door een onervaren mondhygienist, kwam ik hier bij een andere tandarts terecht waar mijn ervaring nog slechter werd. Tijdens mijn laatste bezoek deed tandarts M Breumelkamp, zeer onprofessioneel, was niet klantvriendelijk en ook niet kindvriendelijk. Idem voor de assistente. Heb zoiets nergens anders meegemaakt. Heb me op dezelfde dag uitgeschreven van deze praktijk en raad het sterk af!
Fijne praktijk, goede tandartsen en lieve medewerkers. Tandartsen zijn erg vakkundig en weten waar ze het over hebben. Een top praktijk als je het mij vraagt! Kan het iedereen aanbevelen!!!!
Geweldige praktijk! Deze mensen gaan heel zorgvuldig met je om. Behandelen je met respect en een 'thuis' gevoel. Naar de tandarts gaan is nooit leuk, maar hier kom ik met plezier!
Ik ben al heel lang patiënt bij Aemstelgroep en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. De medewerkers zijn behulpzaam en heel lief. Ik verlaat de praktijk altijd met een goed gevoel. Ik raad het zeker aan om hier patiënt te worden!
We gaan niet graag naar de tandarts en en mijn kinderen al helemaal niet maar bij de aemstelgroep gaat het altijd heerlijk snel en pijnloos. Geen zin in de volgende afspraak maar hier weet ik dat we goed zitten.
Helaas slechte ervaringen met deze tandartsenpraktijk. Rekeningen vallen hoger uit dan aangegeven en met de tandarts zelf oplossen is onmogelijk pas toen ik nha erbij haalden gebeurde er iets.
Zeer nare en onkundige ervaringen met tandarts. Na 20 jaar patient van haar ga ik toch na vele nare ervaringen weg. Geld is het enige waar ze van houden maar praktijk is zeer slecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid